Три обвинения срещу Георги Семерджиев

Актуално Криминале Новини Темида
Семерджиев

За причиняване на смърт, шофиране след употреба на наркотици и използване на фалшива книжка

Софийската градска прокуратура (СГП) повдигна общо три обвинения срещу Георги Семерджиев, който причини жестоката катастрофа с две жертви в столицата, съобщиха на брифинг от СГП. Те са за причиняване на смърт по непредпазливост на повече от но лице, шофиране след употреба на наркотици и използване на фалшива книжка.

Прокурорите съобщиха, че обвинението за шофиране с наркотици в кръвта е свързано с проба, направена на 10 юни, когато той е бил спрян от КАТ, тестван е, но впоследствие е избягал. Все още не са готови резултатите от кръвната проба, която беше взета от Семерджиев при задържането му преди дни. От обвинението очакват и тя да се окаже положителна за наркотични вещества.

От СГП казаха пред медиите, че нямат информация защо Семерджиев не е бил задържан на място.

Припомняме, че преди дни стана ясно още, че Георги Семерджиев е бил в обкръжението на Таки. Твърди се, че е отговарял за доставката и разпространението на кокаин в Студентски град.

Споделете ни във:

4 thoughts on “Три обвинения срещу Георги Семерджиев

  1. всяко чудо за три дни.властта е с него,наследник на генерал семерджиев бандит комунистически ,агент на дс все още властващи в родината ни.утре ще го оневинят от съда и пак ще трепи други хора.това ечумата на ДС

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.