АктуалноГрадътЗабравеният градИзбор на редактораКварталиМненияНовини

Стария град отново под обсада от автомобили

Колите на посетители превзеха и тротоарите, и входа на Стария град, сигнализира наш читател за пореден път. Той пита къде са институциите в системния хаос с автомобилите в архитектурния резерват.

„Достъпът до резервата от към страната на Капана се оказа мисия невъзможна. Стълбите и тротоарите са блокирани от паркирани в нарушения автомобили с регистрации от столицата, Стара Загора и Турция. За сметка на това достъпът с коли на пловдивчани е забранен. Къде са органите на реда?“, пита Аврам Аврамов.

„След 4 месеца управление на новия кмет Костадин Димитров, хаосът в АИР „Старинен Пловдив“ е все още без промяна“, добавя читателят ни.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

6 коментари

 1. Чyвали сте за подобрената формyла на Bиагpa, кoято е 3 пъти по-eфективнa и напълно бeзопаcна на всяка възpаст, както и лекyва мъжки зaболявaния и пoдмлaдява. Аз лично го опитax и сега го препоръчвам на вcички. Ето какво пишaт за нея:– https://do.my/bluestone

 2. Това е един от многото проблеми от лошото управление на Стария град. Не може толкова години директора, заместник-кмета , кмета да не намерят решение на този въпрос. На снимката има 4 коли. Не са ви 4 коли проблема. Долу на бариерата общинска полиция ще каже веднага чии са колите и къде са отишли. Записани са. Проблемът е,че Старият град е оставен на пълен самотек. И това,че се правим че не го виждаме, не значи че не е така. Няма да става по-добре. Къщи горят и ние плащаме за ремонта им щото някоя тъпа калинка не си е свършила работата, служители са заплашвани с уволнение, защото калинката трябва да прикрива некадърността си зад уж много доволните си служители, коли аркират където си искат и никой не прави нищо. Кметът, Панов, Кантарева не ходят ли в тоя стар град да видят какво се случва там? Потресен съм от ситуацията.

   1. https://podtepeto.com/kultura/otkrivat-festivala-zlaten-riton-s-filma-za-nacho-kulturata/

    (ВСИЧКИ ПОДКРЕПЯТ ИСТИННОСТТА НА СВЕДЕНИЯРА, НИКОЙ НИЩО НЕ ОСПОРИ КАТО ЛЪЖА, КЛЕВЕТА ИЛИ НЕИСТИНА.

    Изброените в статията филмови творци са добросъвестни професионалисти но платени изпълнители СЪЧИНИТЕЛИ на художествена измислица, фикция, на Митология, на служебна чиновническа официална официозна одиозна Пропаганда. Ако арх. Гергов им възложи (и плати) да увековечат милия Зико – – – даже и без да го познават лично и отблизо – те вдъхновено в три серии ще ни го увенчаят с Лавров Венец.

    Или два…

    Подмяна на историческите Факти с лъжа.)

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина