АктуалноГрадътЗабравеният градИзбор на редактораНовини

Пловдивчани оцеляват напук по булеварда на рекордите

Близо 20 дни след отварянето на бул. „Хаджи Димитър“ за движение и пускането на автобусите по него, спирките на градски транспорт все още се крепят на магия.

Като за Гинес: 77 пейки на 530 м. между платната на бул. „Хаджи Димитър”

Разходките на пловдивчани по реновираната 530-метрова улица, която трябва да свързва Западен с центъра на града продължават да са предизвикателство на оцеляването. Явно в мантарата, че „майните Господ ги пази“ има доза истина, тъй като опасните заслони за изчакване на рейсовете продължават да стоят изправени, благодарение на гравитацията и все още няма оповестена публично информация за пострадали хора.

Това обстоятелство е поход към нов рекорд на булеварда на рекордите – Пак за Гинес: 52 кошчета за 77-те пейки на алеята на бул. „Хаджи Димитър”

20 дни безхаберие, без нито един пострадал.

Припомняме, че за проблема сигнализирахме повторно две седмици след откриващата обиколка на бившия кмет Здравко Димитров в репортажа Още опасности по бул. „Хаджи Димитър“ – ГАЛЕРИЯ.

С днешна дата положението е видимо в галерията.

Докога е въпросът!

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

2 коментари

  1. За 3години ремонтираха 1километър и откраднаха пари да 100км булеварди! Същата работа беше и с бул. Руски !Крадливостта на пловдивските соросоиди е пословична!

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина