АктуалноЗабравеният градКварталиНовиниПод лупа

Още опасности по бул. „Хаджи Димитър“ – ГАЛЕРИЯ

Колко грешки може да откриете на тази снимка?

Ако си мислите, че липсващите капаци на шахтите и стърчащите кабели са единствените капани, които дебнат гражданите по чисто новия булевард, осъществяващ връзката на пловдивчани от Западен с Централен, то сте в сериозна грешка.

Престъпно нехайство – няма друг начин да се нарече състоянието на заслоните за изчакване на автобуси по станалия нарицателен 530-метров ремонтиран булевард „Хаджи Димитър“ в Пловдив.

Вижте „завършената“ реконструкция на бул. „Хаджи Димитър“ – ГАЛЕРИЯ

Две седмици след отварянето на булеварда за движение, спирките на градски транспорт продължават да са просто изправени върху тротоара.

Община, изпълнител и контролни органи си затварят очите пред риска за здравето и живота на преминаващите пешеходци и чакащите около и под тях.

Един по-силен порив на вятъра може да стовари навесите всеки момент върху плочките, пътното платно, или не дай си Боже, върху хората, които чакат автобус.

Това, че таблото с разписанието на автобусите е на 15 метра по-надолу по булеварда е най-малкият проблем на тази спирка

Опасността дебне всяко дете, седнало на пейката и поклащащо крака в очакване на рейса.

Като за Гинес: 77 пейки на 530 м. между платната на бул. „Хаджи Димитър”

Таня Грозданова

Журналист с близо 30 години опит, който работи интензивно по програми за свободата на словото и разследваща журналистика.

Един коментар

  1. Бъдете непримирими и постоянно сигнализирайте за тези нередности, защото този булевард така ще си остане, ако всички ние си мълчим и замитаме проблемите. Трябва ежедневно да се алармира за всички тези простотии, на които сме свидетели.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина