АктуалноКриминалеНовини

Шофьорът, убил две момичета в София, е играл и в Ботев Пловдив

Георги Семерджиев записа мачове за „жълто-черните“ през 2009 година по времето на Димитър Христолов

Бивш футболист, играл и за Ботев Пловдив, е шофьорът, убил две момичета на 22 и 26 години в центъра на София тази нощ. Инцидентът е станал през нощта, когато с джип Ауди влиза на червен светофар в кръстовище зад НДК, удря такси, след това се блъска в асансьор за подлез и колата се разцепва на 2. Автомобилът помита две момичета, които загиват на място. Той и неговата спътничка са избягали.

От полицията публично съобщиха, че за инцидента се издирва Георги Семерджиев, който има 50 наказателни постановления за нарушения на пътя, както и връзки с черно тото и наркотици. Само преди няколко седмици той е бил спрян заради опасно шофиране с множество нарушения, заради които са му отнели шофьорската книжка, но той е останал на свобода и продължил да шофира. Около 14 часа от полицията съобщиха, че той вече е задържан.

Семерджиев е неуспешен футболист, преминал през различни отбори в кариерата си. През пролетта на 2009 година бе част и от Ботев Пловдив в последните месеци на управление на Димитър Христолов, когато тимът бе воден от Костадин Ангелов. Нападателят не се запомни с нищо специално, като записа само няколко официални мача, след което напусна тима.

Снимка: dnevnik.bg

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

2 коментари

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина