АктуалноВашите писмаГероите на деняГласовеЖивотНовини

Рядка новина – благодарствен адрес за градски транспорт в Пловдив

Обръгнали на негативни новини за състоянието на масовия градски транспорт на Пловдив и отношението на някои от служителите в превозваческите фирми, проявената човещина в автобуса няма как да не направи впечатление. Ето защо с радост публикуваме благодарствения адрес на пловдивчанката Дафина Рашкова.

Възрастната дама е пътувала в кола по автобусна линия номер 1 в квартал Кючук Париж по обяд в четвъртък, като се е качила от спирката пред кметството на район „Южен“.

„Бях с доста тежка „пенсионерска“ количка (така е, като ръцете и краката „носят“ повече годинки) – още с отваряне на вратата, кондукторката, млада чернокоса жена, се показа пред мен и взе от ръцете ми количката, внесе я навътре и закрепи на подходящо място. Учудено ù благодарих, казах, че за първи път срещам такъв служител на градския транспорт“, разказва Дафина.

Служителката се усмихнала, таксувала я и продължила работата си.

„След две спирки се запътих да слизам, тя пак беше до мен, помагаше и на друг възрастен човек! На баджа ù пишеше Лариса Семьоновна (не успях убедително да прочета в движение). Произнесох името ù на глас. Тогава тя каза, че е украинка и работи с радост тук. Говореше на добър български език.

Вероятно е на половина от моите 7 десетилетия, но усмивката, приветливостта и непоисканата, но нужна помощ, казват много за ЧОВЕКА, за СЛУЖИТЕЛЯ Лариса Семьоновна! Към нейния жест се включи и един младеж, беше трогателно, благородно!

БЛАГОДАРЯ, не се уморявайте да бъдете такава!“ – завършва разказа си пловдивчанката.

Таня Грозданова

Журналист с близо 30 години опит, който работи интензивно по програми за свободата на словото и разследваща журналистика.

8 коментари

 1. Стpacтен и дълъг ceкc със cилен щpaнг, яpки оpгaзми, много cпеpмa, контрoл на еякyлaциятa, пoвишен тестoстеpoн и бeзoпаснo на вcякa възpaст! Вcичко тoва в eдна кaпcyла, кoято ще нaпpави ceкca ви нeзабpавим:– https://do.my/aman

 2. Стpacтен и дълъг ceкc със cилен щpaнг, яpки оpгaзми, много cпеpмa, контрoл на еякyлaциятa, пoвишен тестoстеpoн и бeзoпаснo на вcякa възpaст! Вcичко тoва в eдна кaпcyла, кoято ще нaпpави ceкca ви нeзабpавим:– https://do.my/aman

  1. Г-ца Семьоновна бидейки украинка интересно каква Помощ получава от БГ?

   Дали пък надницата й да не давишава месечната ми пенсийка постигната с цял живот пот, усилия и ТРУДОДНИ…?

   Само питам, де

   (а че ще ни подобри Расата – ОК!)

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина