АктуалноГрадътМненияНовиниОбщина Пловдив

Премахват терасата на читалище „Христо Ботев“ заради „Даме Груев“

Терасата на читалище „Христо Ботев“ в крайна сметка ще бъде премахната заради разширението на улица „Даме Груев“ и безкрайния ремонт там, който сякаш никога няма да приключи. Днес Здравко Димитров подчерта, че демонтирането на част от площадката е наложително заради проблем с проекта.

„Трябва да се препроектира читалището. На мен ми е интересно как са заблудили проектанта, че там е бомбоубежище, че е паметник на културата и те са направили да мине тротоара отгоре. Затова възложих препроектиране“, обясни Зико.

Той заяви, че до края на месеца пътните платна трябва да бъдат завършени.

Ивайло Дернев

Един от създателите и главен редактор на сайта Под тепето. Той активно заема гражданската си позиция по всички чувствителни теми за града и развитието му.

7 коментари

  1. На площада като със Чаушеску трябва да направят.И кмета и всички останали мракобесници.Най лошата община,неработеща,взимат заплати и излизат по магазините в работно време,и всичко е с главата надолу в този град.Срам!

  2. Какъв е този кмет,какви са тези проектанти.Да бяха повикани ученици от сттлителния техникум по добра работа щяха да свършат.
    Утре ще поискат и читалището да съборят,пречи им и то.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина