АктуалноБългарияГероите на деняЕвалаНовини

Огнеборецът Сашо Янаджиев даде последно дежурство – ВИДЕО

След 38 години вярна служба на обществото в борба с огнената стихия и спасяване на човешки животи и имущество, колегите му го изпратиха с водна дъга, за да му върви по вода в цивилния живот

Приключи последното дежурство за колегата Сашо Янаджиев като началник дежурна смяна в РС на ПБЗН – Асеновград. В ден, в който огънят е нажежил до червено много населени места в страната и срещу силата му се опълчват истински и достойни мъже, приключва последното дежурство за началник дежурна смяна в РС на ПБЗН – Асеновград Сашо Янаджиев, съобщиха от РД на ПБЗН-Пловдив.

Образцовият пожарникар бе изпратен с водна дъга, за да му върви по вода в цивилния живот.

Като колега и приятел, част от душата му остава тук – при нас в пожарната, написаха огнените мъже от Асеновград.

Лично директорът на Регионалната служба ст. ком. Георги Мангараков уважи изпращането му и му връчи благодарствена грамота и статуетка на пожарникар.

„Благодарим му за всичко, на което ни научи през своите 38 години в нашите редици: за ценните моменти, които съпреживяхме, за опита, който натрупахме с него. Желаем му  да е все така усмихнат, винаги с младо сърце и винаги достоен Човек! Като огнеборец – без страх се е впускал във всеки момент на предизвикателство, без да си задава въпроса „ Какво следва?“. Нека смело отваря вратите пред себе си, за да продължи по пътя, който му предстои. И винаги, когато му е малко носталгично, когато търси опора и кураж сред сродници, неговото второ семейство – колегите огнеборци, го очакват с прекрасните спомени, напоени с аромата на адреналин и дим, които топлят!“ – с тези пожелания го изпратиха в заслужена почивка колегите му.

С вълнение и сълзи в очите Сашо мина под водните пръски.

Изпращаме един образцов, многократно награждаван служител и всеотдаен колега! – каза Георги Мангараков.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина