Общината наема консултантска фирма за анализ на състоянието на 3 общинските предприятия

Актуално Новини Политика

След това ще се продължи процедурата по сливане на “Чистота”, “Градини и паркове” и “Дезинфекционна станция” в ОП “Зелени системи”

Община Пловдив ще наеме консултантска фирма за обстоен анализ на състоянието на трите общински предприятия “Чистота”, “Градини и паркове” и “Дезинфекционна станция”, които ще бъдат слети в една мегаструктура. Това се разбра от днешната консултация на кмета Здравко Димитров с председателите на политическите сили в Общински съвет относно създаването ОП “Зелени системи”.

“Целта на срещата бе да чуем позициите на политическите представители в местния парламент, преди да вземем окончателно решение за сливането. Преценихме, че е добре първо да се направи специализиран анализ, който да покаже до колко ще е ефективно преструктурирането“, заяви след срещата Здравко Димитров, цитиран от общинската пресслужба. Той подчерта, че фирмените сливания са сложен процес и от определящо значение е добрата подготовка, поради което ще бъдат наети консултанти.

Споделете ни във:

3 коментара за “Общината наема консултантска фирма за анализ на състоянието на 3 общинските предприятия

  1. НАИСТИНА = “администрацията от калинки само получава заплати и бонуси!” ТО, НЕ БЯХА ДЕСЕТИНА ЗАМ-ове, ъо не бяха калабалък РАЙ-ове … Управата се гелпи и се чуди и не може да си направи сметката, тактиката и стратегията АМА ВЪВ ВЕДОМОСТТА полага своя подпис смело и безкомпромисно.
    ПОСЛУШНИК МУТРО’ПОЛИТ’ически Зико да ‘фърли оставка и да върви в манастир да ближе икони!

  2. За тоя анализ, няма ли специалисти в Общината? Вече за всичко се наемат външни фирми, на които се плаща солидно, а администрацията от калинки само получава заплати и бонуси!

    1. Да не би някой да проследи шуро-баджанашките възможни зависимости, ей!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.