АктуалноЗабравеният градИзбор на редактораКварталиМненияНовиниОбщина Пловдив

Месец и половина няма кой да изчисти счупено пано над Форум Север

Повече от месец и половина не се намира служител на общината или общинските предприятия, който да вземе мерки и ако не да смени, поне да изчисти строшено панорамно пано над Форум Север.

Още в началото на май ви информирахме, че за пореден път вандали трошат едно конкретно пано на площадния парапет. Парчетата стъкла си седят върху плочките до ден днешен, месец и половина по-късно, като на мястото на паното са опънати единствено предпазни ленти.

В началото на май около Великденските празници и Гергьовден, когато писахме по темата, очаквахме отговорните за поддръжката на площада да реагират след края на поредицата от почивни дни. Но не би. Нито счупеното е почистено, нито паното е подменено.

Ще следим докога бездействието ще продължи.

Освен, че загрозява целия пейзаж, в това си състояние парапетът е опасен, тъй като под него е автомобилния подлез под Централна поща.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

3 коментари

  1. Разпродажба! Преносимият мини климатик охлажда, овлажнява и освежава. Безшумен и преносим, можете да го вземете на работа или на плажа, перфектно и бързо охлажда стаята. Много хубава цена:–- https://use.my/arctik

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина