„Лош чичко, ти удари бедното момче” (ГАЛЕРИЯ И ВИДЕО)

Актуално Гласове Градът Живот Новини Под ножа
митко чорапа

Десетки чифта стари и нови чорапи полетяха отново към витрината на заведението Yellowdot, чийто собственик нападна уличния продавач Митко в Капана. Акцията се провежда втори ден, ще продължи и утре.

Хората отново ръкопляскат на Митко и са категорични, че агресията като проявената от Ивайло Пенов към беззащитния търговец на чорапи  е недопустима в толерантен град като Пловдив. Самият Пенов и днес не отвори заведението си. Събралите се хора са категорични, че той няма място в Капана. „Времената на мутрите свършиха”, заявиха участниците в събитието.

„Лош чичко ти удари бедното момче”, написа малко момиче и постави лист хартия на входа на затворения обект.

На място има засилено полицейско присъствие, но обстановката е повече от спокойна.

Споделете ни във:

3 thoughts on “„Лош чичко, ти удари бедното момче” (ГАЛЕРИЯ И ВИДЕО)

  1. Че е тъпо и нецивилизовано да се бият хора- спор няма…Но този “Митко” е много нагло парче.Няколко пъти се е налагало да го подканваме (действително учтиво), да напусне фойето на офиса ни, където си беше харесал да спи на диванчето за изчакващи посетители…А клиентите стояха отвън… Било му хладно там и си почивал на климатика…

  2. Никой нищо не каза, когато преди няколко дни на улица Скайлер – съседна на тази улица беше нападната и повалена жена, ограбена и по-лошото на косъм не се случи, само защото друга се е притекла на помощ.. в точният момент.

    Защитавате някакъв човек, който има право да си изкарва парите както желае, но това което прави е незаконно според законите в Българската държава, продава без касова бележка, след което вкарва парите на Залагания?!

  3. А КАКВА Е ОБТРАНОВКАТА НА ПЛОЩАД ЦЕНТРАЛЕН?
    Изсмуквате си статии и репортажи от пръстите покрай това чорапено нещо, а нищо не казвате за нещата, които истински ще ни бръкнат в джобовете!
    17 МИЛИОНА струвахше поставянето на плочки на този плац и сега ги трошат.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.