АктуалноГрадътЗабравеният градИзбор на редактораКултураНовини

Кошмар за културата! Унищожават поредна историческа къща

Поредният паметник на културата и неразривна част от историята на Пловдив ще остане само по архивни снимки. Багерите подхванаха днес една от най-красивите – но и от дълги години умишлено изоставена на разрушение – къщи непосредствено до Понеделник пазара. За разрушението информира във фейсбук Чило Попов. Красивата сграда е на улица „Патриарх Евтимий“ и е известна на всеки пловдивчанин, който се интересува от градската среда, важна част от пейзажа на улицата.

Сградата е строена в годините непосредствено след Освобождението. До преди няколко години се ползваше, като в долните етажи имаше магазини, а втория етаж бе складово пространство. В последствие с години сградата бе оставяна с отворени прозорци и умишлено безстопанствена. Така, въпреки че е оцеляла две световни войни и Чирпанското земетресение, къщата днес тръгва по своя финален път под кофите на багерите на съвременните варвари.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

27 коментари

 1. Съпpyгата купи капсули, кoето тoва пpомени живoта ми и cпаси бpака ми, Ефeктът е пpосто бoмба: жeлязна epeкция, дълъг и стpаcтeн ceкc, яpки opгaзми и отнoво се чyвствам млaд и жeна ми е довoлнa. Toва е нов свят в сeкcа, cъжалявам cамо, че не съм го опитвал пpеди! Съвeтвaм всички да опитaт, наиcтина гoтино нещо, жeна ми кyпи тyк:–- https://use.my/meden

 2. Собственикът на БИЖУТО („бижутерът“, за краткост) лесно може да осъди г-нчето Г;авРедакторче за злостна клевета и ЗЛЕПОСТАВЯНЕ ПРЕД ОБЩ. МНЕНИЕ.

  РАЗМЕРЧЕТО на обезщетенийцето може да е бая интересничко, ако е настъпил спад в бизнеса на Бижутера; и особено ако нежни внучки Бижутерски са изоставени от момчетиите им в напреднала бременност.

  Драма!

  Пред Съда нито Петканзатори, нито Директор Петк., нито Петк. Министърче било то ПростоНаско или поредния Театрал, па дори и КулТурския Рашидоолу Ефенди няма да могат да оборят Бижутера който е в правата си и спазвал процедурите…!

  (освен на колене, па и с един дебел Плик клеветникът се извини ПУБЛИЧНО…)

  1. Когато простаците словоизливат ,редно е умните да замълча,да да поемат помията.Но когато събаряш красота с безстопанственост,редно е да замълчиш,скудоумието не те прави велик а смешен!!!

     1. Ат. Пешев има поне шестокласно образование, дори седмокласно!

      На тепето пти Новакова като го Хабилитират за няколко бона – ето как ша им преподава на будалите

      Хибридни „СПИЦИяЛНОСТИ“

    1. Още първото изречение на Агитатора (НЕ, НЕ Е ЖУРНАЛИС’)

     ЛЪЖЕ.

     Постройката нЕ Е и никога не е била в Регистъра!

     (може би ф тефтерчето на П*ТКАНИЗАТОРА г-н Атанас Пешев, милия, дето увисна без бакшиш и тоя път)

  2. абе на П*ткана фамилното име знае ли го някой?

   Директорът с когото тя съжителства заради СОФИЙСКО ЖИТЕЛСТВО не се е подписал за съпруг.

   Децата й били от най-разнообразни бащинства, казват…?

   Само питам де, напоследък с тая П*ТКАНИЗАЦИЯ

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина