Кой е новият ерген на България? – ВИДЕО

Актуално Живот Култура Новини

Той е от Пловдив и звезда, която сме аплодирали на Античния

33-годишният пианист Евгени Генчев е Ергенът във втория сезон на риалити формата 

Това е възторжената хилядна публика, която аплодира един син на Пловдив – Евгени Генчев, и един на Марибор – Лука Шулич, които се раздадоха до краен предел на Античната сцена на древния Филипопол вечерта на 7 септември 2021-ва година.

Четири биса за Лука Шулич и Евгени Генчев

Тогава преданата публика не спря да ги аплодира до края, станала на крака, пред мраморните седалки, след всяко тяхно изпълнение, без да подозира, че 33-годишният пианист година по-късно ще се съгласи да бъде новия ерген на България във втория сезон на риалити формата. Новината съобщиха днес продуцентите на предването.

Преди концерта на древната сцена в родния град той призна пред пловдивските медии, че всяка бивша приятелка е ревнувала от пианото, а то е първата му любов.

Целият живот на 33-годишния пловдивчанин е свързан с музиката. Възпитаник на Кралската музикална академия в Лондон, Евгени получава широко признание както от публиката в цял свят, така и от критиците. Генчев е изнасял концерти на няколко континента, споделял е една сцена със звезди от ранга на Том Джоунс, Лейди Гага, Хелене Фишер, Андреас Габалие и други. Носител е на над 15 национални и международни награди за пиано, включително и на големия приз „Добрин Петков“ за постижения и принос в музиката през 2008 г.

С челиста Луко Шулич, член на международно признатата група 2Cellos, са приятели от Кралската академия и от няколко години работят заедно.

Виртуозният музикант е чест гост в редица събития и програми на световните телевизионни гиганти, а сред най-впечатляващите му изяви се нареждат изпълнението му в шоуто на Хайди Клум – „Следващият топ модел“, както и  участието му в новогодишния спектакъл пред Бранденбургската врата през 2017 г., проследен от милиони хора на живо и пред телевизионния екран.

Освен с музиката си, Генчев е познат и като композитор, педагог и писател.

Наситеният график на артиста от световна величина не му позволява да се връщам толкова често в родния Пловдив, колкото му се иска.

„Тук е фамилията ми, както и доста скъпи другари от детството, тъй че когато се отвори опция веднага се възползвам от нея. Когато ми стане мъчително понякога си напявам “Облаче ле бяло” и “Балада за Пловдив”. Не оказва помощ доста, но…“, споделя Евгени.

Дамите, които копнеят да срещнат любовта в лицето на Евгени и да изживеят своята романтична приказка, могат да направят първата стъпка към щастието, като се запишат за кастинг за шоуто. Участието им в предаването ще им даде възможност не само да опознаят един уникален мъж, но и да попаднат във вълшебната обстановка на едно от най-впечатляващите, романтични и екзотични места в света.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.