История за един портрет на две стени  

Актуално Власт Гласове Градът Избори 2021 Новини

Епизод III от лайфстайл рубриката на Под тепето за модата в декорацията на знакови кабинети в Пловдив

Или кой гледа зад лявото рамо на кмета Димитров и бизнесмена Гергов

“Кабинетът изпълнява редица функции: той трябва да бъде представителен за посетителите, да настрои хората за работно настроение и накрая човек да се чувства комфортно в него. Всичко във вашия офис трябва да показва вижданията ви и позициите ви, което не е задължително за домашния офис, но става закон, ако приемате посетители или клиенти.

В офиса, където прекарвате по-голямата част от времето, трябва да се отнесете сериозно към интериора, така че в бъдеще да не се налага да страдате в неудобна обстановка и също така декорацията да не прави неблагоприятно впечатление на посетителите”. Това са препоръки на водещи дизайнери и световни специалисти в областта на обзавеждането, които всъщност са азбучни истини.

В Епизод I ви разказахме “История за два портрета на една стена

Във втора серия от поредицата проследихме как се сменя портретът, когато се сменя кабинетът.

В настоящото III издание от лайфстайл рубриката на Под тепето за модата в кабинета на влиятелни хора ви показваме как се разпространяват тенденциите в декорирането и кой диктува “модата”.

Открийте приликите и разликите в следните две фотографии.

Според новите течения от есента на 2019-та насам в Града под тепетата хора с власт и влияние украсяват кабинетите си с портрета на Дядо Николай. Това откриват модните ни блогъри, в навечерието на 15 години от интронизирането Николай за пловдивски митрополит.

Оказа се, че освен на работното място на кмета на Пловдив Здравко Димитров, такава  декорация има и в кабинета на бизнесмена Георги Гергов.

Това стана видно от публикация на страницата на Панаира в социалната мрежа. Вижда се снимка на Николай Пловдивски, същата като тази от кметския кабинет. Икони около нея не се виждат.

За всички, които се интересуват и желаят да имат подобна реплика зад лявото си рамо, но не принадлежат към  клуба, който може да притежава оригинала, имаме препоръки:

1.Може да се сдобиете с принт копие, ако изтеглите портрета от сайта на митрополията.

2.Важно е да спазите размера и профила на рамката, за да наподобява оригинала.

3.Въпрос на ваш избор е дали ще я декорирате зад лявото или дясното си рамо, заради енергийните вибрации и вярването на нашите предци за хвърлянето на шепа сол зад лявото рамо.

Послепис с въпроси:

Има ли невидими неща за невъоръженото око в тази модна тенденция?

Доколко това е тренд?

Какво е общото между владетелите на двата кабинета и декорацията?

***

Припомняме, че мажоритарният собственик на Панаира е също така мажоритарен собственик на общото с Община Пловдив дружество Пълдин Туринвест, от което през последната година и половина бяха продадени няколко знакови имота. Информацията за това може да си припомните ТУК.

Също така кметът Здравко Димитров занесе до върха на Джамбаз тепе първия камък за полагане в имот, дарен на Митрополията от Гергов. Той пък посрещната процесията до къща Ламартин. Подробности и видео ТУК.

Споделете ни във:

3 thoughts on “История за един портрет на две стени  

 1. Свобода на Съвестта

  Задължителни идеологии, (всуе)верия и ритуали вече отдавна не важат. Претръпнахме.

  Българосъветската сибирска *р*вославна секта Гундяева е дъщерна, отцепила се в Схизма от майчината изконна византийска константинополска Вселенска Катедра и не е меродавна за душевността нито за духовността на румелийския народец.

  През турско може да е имало значение какво разпорежда владиката, но след комунистическите вярвания, практики и квази-религия Суверенът е отделно от БП”Църква” Лимитед. По-хигиенично е…

  МУТРО’ПОЛИТЪТ ВИНАГИ Е ПРАВ

  МУТРО’ПОЛИТ’икът винаги е прав, не само “в случая” за кремациите.

  Доказано от Карлуково и Четвърти километър още през студентството му (в Коньовица) когато бил хванал дядо Господ за шлифера.

  Възмутително е да принуждават и военни заедно с попадиите, послушниците и Биячите и заедно с горките служебно задължени чиновници на заплата от СелСъвет и ПолитБюро да присъстват на представленията му – нямат ли си някаква по-важна работа и задължения? Заплати им плащаме да не бъдат политизирани нито идИологизирани!

  Будистите също имат права! В Индия няма практика нито квадратура / място за погребване на покойниците, а за традиционното изгаряне на паркинга дърва, клони и съчки дотолкова поскъпнаха, че вече просто пускат останките в Ганг . . . към акулите. Райове, адове за тях не са приоритет че да ги сплашваш…

  В белите държави средновековни акъли важат само вътрешно в секти и култове и масонски ложи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.