АктуалноБългарияНовиниРазследванеСъд

До 10 години затвор може да получи Георги, обезобразил Дебора

В Районния съд в Пловдив за днес е насрочено разпоредително заседание на по делото „Дебора. Това е втори опит да стартира съдебен процес срещу обвинение за насилието над Дебора Михайлова от Стара Загора охранител Георги Георгиев. Делото беше разпределено в Пловдив от ВКС, след като всички районни съдии в Стара Загора си направиха отвод. 

Припомняме, че миналия месец то не можа да стартира в града под тепетата. Обвинителния акт бе върнат на прокуратурата в Стара Загора за отстраняване на процесуални нередности. – Потвърдено: Връщат делото Дебора. Тогава и пострадалата Дебора бе в Пловдив за делото срещу насилника си Георги Георгиев.

Държавното обвинение в съседния областен град изпълни указанията на Районния съд в Пловдив и преработеното обвинение бе върнато тук за ново начало. 

 Прокуратурата внесе отново за разглеждане делото „Дебора“ в Пловдив

26-годишният мъж е с постоянна мярка „задържане под стража“. Спрямо него са повдигнати три обвинения – за побой, обезобразяване и заплаха за убийство. За престъпленията, за които е обвинен, той може да получи до 10 години затвор. 

Случаят с бруталното насилие над Дебора предизвика серия от протести в цялата страна.

Таня Грозданова

Журналист с близо 30 години опит, който работи интензивно по програми за свободата на словото и разследваща журналистика.

2 коментари

  1. Стpacтен и дълъг ceкc със cилен щpaнг, яpки оpгaзми, много cпеpмa, контрoл на еякyлaциятa, пoвишен тестoстеpoн и бeзoпаснo на вcякa възpaст! Вcичко тoва в eдна кaпcyла, кoято ще нaпpави ceкca ви нeзабpавим:–- http://gg.gg/xlman

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина