АктуалноГласовеИзпод тепетоКриминалеНовини

Актрисата Диана Димитрова посочи кой я е малтретирал

Звездата от сериалите „Откраднат живот“ и „Лъжите в нас“ – актрисата Диана Димитрова посочи кой ѝ е нанесъл побой. Тя разкри подробности по случая в предаването „120 минути“ по bTV с водещ-журналистa Светослав Иванов.

Сутринта д-р Зорница Огнянова се обърна към всички, които 5 дни питаха кой е човекът, причинил ѝ сините от снимките, които тя публикува в профила си и ги призова да чуят от екрана истината.

„Искам и за поредeн път да ви посъветвам да подбирате източниците си на информация. Жълтата медия пише статии, но те си имат и имена, които ги създават. С тях, когато дойде моментът, живот и здраве, ще се видим пред Темида„, написа тя днес, визирайки статии в няколко жълти сайта, които посочиха имена на двама нейни колеги като извършители на деянието.

Припомняме, че преди 5 дни актрисата съобщи за насилие над нея на снимачната площадка, станало преди 5 години.

„5 години си задавам въпроса, защо в онзи момент не намерих сили да си извадя медицинско и да подам жалба. Защо избрах кариерата си в зародиш, пред достойнството си. Защо позволих на този… човек да ме “докосне“ по време на снимки и да се измъкне безнаказано. Защо този човек, никога не осъзна деянието си и никога не се извини, а напротив, дори ме заплаши, пред 30 души екип, че ще го направи пак. И се наложи да работим пак и пак, а аз само стисках зъби. Толкова силно, че започнаха да се чупят в устата ми.

Знаете ли, кое е най-страшното? Най-страшното е, че многото хора с които работих тогава и станаха свидетели, предпочетоха да си затворят очите за случилото се, все едно е нещо нормално. И аз ги затворих. И всичко продължи, както преди.

Защо избрах това?

Защото живеем в България. Бях г-н Никой, а медиите г-н Никой, щяха да го смачкат, ако подаде жалба срещу толкова силен авторитет. Това означаваше да си подпиша присъдата предварително.

За мен, днес беше изключително трудно да напиша тази публикация. Но знам, че колелото се върти и за всичко и за всеки си идва времето и равносметката.

Не търся внимание, няма да назова име, не искам да разравям и трупове.

Искам само да ви кажа, да не допускате моята грешка. Мълчанието не е решение…“

Днес Димитрова отново не каза в прав текст името на колегата, който я е пребил, въпреки че обеща, че ще го стори. Пред Светослав Иванов тя намекна, че отговорен за синините е Юлиян Вергов. Това стана ясно от препратка на Иванова към предаване на друга телевизия, в което е участвал въпросният мъж и е говорил за “Дядо Коледа и Дядо Мраз”. В този контекст от тези дни се вписва точно Вергов.

Припомняме още, че Диана Димитрова влезе в образа на д-р Зорница Огнянова в „Откраднат живот“ и бързо се превърна в любимка на зрителите. Нейната героиня се влюби в доц. Банков (Юлиан Вергов). Все още не става ясна причината за побоя.

По думите на Диана Димитрова този, който я е пребил, продължава да я заплашва, като тя е искала с разкритието за случилото се през 2017 г. да провокира други жени да говорят.

Актрисата съобщи, че във вторник (29 ноември) е получила съобщение по „Вайбър“ от насилника, което после е било изтрито.

Снимките са пазени на лаптопа на актрисата.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

3 коментари

  1. … за да привлече ФНИМАНИЕ без да наже нищо.

    НИЩИЧКО.

    (Абе именцето на таа г-ца, на милата Мъченица, която ша захваща СоциЯлно движение за СЕКСУАЛНО равенство = запомни ли го някой да ми го каже, че ме домързя да си сложа диоптрето за компютрето… мерсиме!)

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина