5 спортни бара в Пловдив

Актуално Вкусът на града Живот Новини

В тях никога детето или жената няма да застанат с ръце на кръста пред телевизора и да отвлекат вниманието ви от онзи фамозен гол в края на полувремето

Гледането на спорт, особено за господата, е като религия. Ритуалът включва подготвяне на леденостудена бира, някакви разядки за похапване, удобно кресло или диванче и по възможност поне няколко приятеля, с които да обсъждате разпалено играта. И тъй като в повечето случаи у дома е пълна къща и е свързано с твърде много приготовления и условности, подбрахме 5 места в Града под тепетата, където може да се насладите на играта на спокойствие. Там със сигурност ще намерите съмишленици, а възторжените викове след отлично изиграния мач са си абсолютно задължителни!

Download

Със сигурност мястото е добре познато на всички рок и метъл маниаци под тепетата. Когато няма планирано събитие, обаче, то е и отлична възможност, за да се насладите на Шампионската лига и след това на някоя игра на джаги, например. Идеално е за прекарване на време с момчетата!

Temple Bar

Разположен на втория етаж на сграда от Главната улица, в непосредствена близост до Драматичния театър, Temple Bar предлага доста голямо разнообразие от бири и перфектна обстановка за съвместно гледане на спортни събития с няколко екрана за следене на различни срещи.

No Sense

Един от най-старите барове в града, No Sense също не пропуска да отрази всички по-важни мероприятия. Освен тях от заведението често организират и различни състезания, караоке и нон-стоп парти вечери с рок музика!

Wunderbær – Hills Beer Bar & Shop

Домът на бирата Hills също е изключително удобна локация, когато искате просто да се съберете с приятели и да се насладите на играта на любимия отбор. Мястото е встрани от лудницата по Главната, така че обикновено е спокойно и подходящо да се развихрите с чаша хубаво пиво в ръка.

Цялата статия може да прочетете в Lost in Povdiv.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.