АктуалноЖивотЗабавлениеНовини

Какво да правим в Пловдив (06.08 – 12.08)

Тази седмица в Пловдив ще слушаме джаз и може да се разнообразим с куиз вечер

6 август

Ami & Hot Club de PLOVDIV

В тази специална вечер певицата Ами Опренова и момчетата от струнния квартет „Hot Club de Plovdiv” ще пренесат публиката на музикално пътешествие през времето до „златните години” на европейския джаз. Концертът ще представи живият ритъм, красивите импровизации, лиричните мелодии и енергията на джипси суинга. Насладете се на представление, изпълнено с внимателно подбран репертоар от най-популярните джипси джаз стандарти, класически джаз песни, както и авторски композиции.

Ами Oпренова е джаз певица, импровизатор, композитор, мениджър, вокален педагог.  Вече повече от десет години тя живее и работи в Лондон. Ами партнира с множество формации, участва на редица турнета из Европа с групата Coco ‘n ‘ the Fellas, както и с норвежкия джаз оркестър Swing’It Dixie Band. Едно от най-престижните и изпълнения е концертът и в световно известния клуб ’Ronnie Scott Jazz Club’.

Hot Club de Plovdiv са един от най-автентичните мануш ансамбли в България. Музиката на формацията е насочена към стила джипси джаз, създаден от китариста Джанго Рейнхард и цигуларя Стефан Фрапели. Те са участвали на множество фестивали, а тяхното високо ниво на музициране е забелязано от водещи европейски джипси суинг артисти.

Ами  Ставроу – вокал,
Петър Койчев (китара),
Любомир Толумбаджиев (цигулка),
Момчил Ангелов (китара)
Христо Минчев (бас).

Сцена номер 2 на Безистена – Бар Конюшните

21 часа

Социална вечер – Ела сам или с компания

Ако си търсите компания за петък вечер, или пък компанията си търси вас, заповядайте този петък на една маса със социални игри. Казват, че игрите са най-бързият начин да се запознаеш с нови приятели… и да се скараш с тях. Е, от бара ви предлагат пълния спектър на истинските взаимоотношения – кеф, любов и шамари.
Входът, както винаги е свободен, а този път дори ще получите и напълно безплатен шот за загрявка.

Offline Café

19:00 – 23:00 часа

I 5KOV at BALLY CLUB

Петък в Bally Club е отредена за най-добрите хитове от House музиката. Зад пулта ще застане I 5KOV a.k.a DJ ILIYAN! Oчаква Ви позитивна и динамична музикална селекция, танци до сутринта, с весели и усмихнати парти хора.

Bally Club

21:00 – 03:00 часа

7 август

Dj Todd with guest Bartender

Събота в бара ще бъде Dj Todd. Той ще се грижи за доброто настроение с готина музика от терасата,а на външния бар ще застане Маш Митака със специално подготвено коктейлно меню за вечерта.

Бар Пощата

20:00 – 02:00 часа

SHOSHO at BALLY CLUB

Шошо е известен най-вече с комбинацията си от дълбоки техно ритми и за повече от десетилетие  продуциране и миксиране музиката му се е разпространила по всички контитенти.  Обикаляйки из САЩ,

Южна Америка, Европа и Близкия изток, той е бил част от фестивали като  BPM Festival, Sónar Festival Barcelona, Oster Air Hamburg и др. По време на музикалното си пътуване той става неразделна част от лейбъла на Методи Христов и централна фигура в разпространението на неговата музика. По това време реализира популярни тракове като Terminal M, Toolroom, Time Has Changed, 303 Lovers, Trapez
and Lapsus Music, с които придобива истинско международно признание.

През 2017-а година Шошо става и много важна част от новия, но многообещаващ проект Ritual Gatherings. Но въпреки своите безбройни странствания, той никога не губи своя фокус и винаги е мотивиран да създава още и още!

Bally Club

21:00 – 03:00 часа

09 август

Offline Quiz Night – Забавна вечер с куиз на обща тематика

Куизът е в 4 кръга:
Кръг 1: 15 въпроса с 4 възможни отговора (1 точка на верен отговор)
Кръг 2: 10 отворени въпроси (2 точки на верен отговор)
Кръг 3: 10 въпроса тип, свързани с числа. Който е най-близо печели 2 точки, а който е най-далеч губи 1.
Кръг 4: Класически пъзелов рунд. Този път ще бъдат 5 въпроса, но верните отговори ще носят по 3 точки.

Наградите са бутилка вкусно вино, златен билет за цял отбор, сертификат и няколко от символите на бара.

Снимка на корицата: Димитра Лефтерова

Всички предложения на единствения дигитален гид за града под тепетата четете в Lost in Plovdiv.

 

Веселина Михайловска

Създава съдържание, насочено към туристите и гостите на Пловдив и отговаря за рекламната и маркетингова стратегия на медията и популяризирането на съдържанието ѝ.

Вашият коментар

Прочети също
Close
Back to top button
Изпрати новина