АктуалноГласовеМненияНовини

Седесарите в Пловдив отбелязаха 29 години Синя идея

Коментираха разпускането на малките политически формации и създаване на нова и модерна дясна партия

Седесарите от Пловдив отбелязаха 29 години Синя идея под тепетата вчера в ресторант Одеон. Десните честваха дена на учредяването на политическата сила, събрала толкова много енергия през 1989г., разпиляна постепенно в годините на прехода. Тържеството протече под формата на дискусия, за мисията на дясното и неговото бъдеще. Гост беше политологът Димитър Аврамов, който задаваше дискусионни въпроси.

Присъстваха знакови лица на СДС Пловдив от зората на демократичните промени и гости от други партии на десния спектър като Андон Андонов, Божидар Здравков и други. В дискусията взеха участие бившият кмет Иван Чомаков, Страшимир Дочков, Петър Попов, Йордан Бакалов, Здравко Зафиров, Чавдар Марев и други. Всички те обобщиха, че в този си формат българското дясно е обречено на изчезване. Всеобщото мнение бе, малките партии да се разпуснат и да се създаде една нова и модерна дясна партия, по примера на други европейски партии създадени по времето на прехода. Присъстващите си обещаха да работят и помагат това да се случи за благото на целия български народ.

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

3 коментари

  1. Вярно е..никога за толкова години не представиха себе си с нещо градивно.При всяко появяване в медии са едни оплювковци и никого не говорят за делата си и какво ще направят. Модерността ше дойде когато спрат с нападките, „ама-те бившите“…, Хайде стига вече !!!

  2. Няма голяма дясна партия, защото няма много дясно-мислещи хора в България. Тези, които си мислят че да си десен, стига да мразиш “комунистите”, сега гласуват за бившия охранител на Живков и цялата му партия, пълна с бивши другари.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина