АктуалноВкусът на градаЗабавлениеНовини

Най-добрата верига сладкарници Dolce Fellini заслужено се окичи със Certificate of Excellence от Tripadvisor

Престижният сертификат от световната туристическа платформа е гаранция за високо качество и множество доволни клиенти

Още два обекта от IPSpecial Group – ресторант Hemingway и ресторант Memory Wine&Dine – също за пореден път заслужиха отличието през 2019 г.

От самото си създаване през 2012 година Dolce Fellini е не само любимо място на всички за похапване на занаятчийски сладолед и вкусни торти, но и емблема за съвършенство в света на сладкарското изкуство.

Неуморните служители не спират да изненадва пловдивчани и гостите на Града под тепетата с неземни вкусове. Те преминават специално обучение в Италия, за да усвоят всички онези трикове, които само закърменият с италианската култура и храна може да разкрие и да отговарят на високите стандарти, зададени от компанията по отношение на компетенции и обслужване.

След престижните награди, завоювани през последните години от Българска хотелиерска и ресторантьорска асоциация – Най-добра верига сладкарници за 2017 и 2018-та година и първо място за „Кафе-сладкарница на 2018” от третите годишни награди по туризъм на Община Пловдив, туристическата платформа Trip Advisor също оцени високо постигнатите резултати.

Постигнатият успех е поредното доказателство, че в Пловдив обектите са на много високо ниво не само като предлагане на качествени продукти, но и като обслужване и клиентска насоченост.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина