АктуалноВкусът на градаЗабавлениеНовини

Най – добрата пържола в Пловдив

 

С настъпването на по – хладните есенни дни не може да си представим нещо по – примамливо от сочно парче добре приготвено месо и чаша червено вино. Една от предпочитаните вечери на много от нас и точно затова екипът ни се впусна в търсене на най – добре приготвената пържола в града под тепетата.

Всеки шеф готвач със сигурност има своите тайни, но това, което е важно за месото на първо място, е да е с високо качество. За да получат крехка и апетитна пържола, добрите ресторанти използват  най – качествените и скъпи класове говеждо месо. Често те го оставят да узрее в специално контролирана среда,  за да засилят аромата и да подобрят нежността му. Добре е и да знаете, че перфектната пържола трябва да е приготвена на степен точно мидиъм реър и нито минута повече, за да не загубите усещането за сочност.

А къде да похапнем най – вкусната пържола?

Започваме с едно място, което преди година получи титлата най – иновативният ресторант под тепетата и чиято концепция е да предлагат ястия, приготвени с любов и респект към качествените съставки и продукти. В Торо Гранде специално място в менюто заемат предложенията, приготвени на барбекю от въглища, което придава на храната една многопластова палитра от аромати, богати и опушени вкусове и карамелена коричка на повърхността. Подходящо и за по – големи групи от хора, а изборът от различни варианти месни предложения е огромен.

Кухнята на Porky’s BBQ  е семпла и разбираема, с акцент върху барбекюто. Тук кулинарията не е просто приготвяне на храна, а правилното съчетание на правилните продукти и аромати, презентирани по подобаващ начин. Задушевната обстановка в семейния ресторант ще ви зарадва с още нещо – барбекюто се намира точно в ляво от бара и сами можете да видите как се приготвя месото.  То е много добре подбрано и определено ви препоръчваме да опитате свинското!

Третото ни предложение е ресторант Виктория в хотел Тримонциум. Историята им започва още преди 21 години в столицата, като първоначалната концепция е била за италиански ресторант с акцент върху пиците. С годините менюто им постоянно се развива и обогатява, а днес доста от клиентите им смятат, че стековете определено не са за пропускане.

За още места с апетитно приготвено месо прочетете повече в LOST IN PLOVDIV

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина