АктуалноКриминалеМненияНовиниПод ножа

Мартин Камбуров с обвинения за хулиганство и унищожаване на чужди вещи

Счупил три скоби на ОП „Паркиране и репатриране“ и извършил непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и явно неуважение към обществото

С постановление на прокурор му е наложена мярка за неотклонение „Гаранция“ в размер на 1000 лева

Районна прокуратура привлече като обвиняем по бързо производство бившият футболист на Локомотив Мартин Камбуров за противозаконно унищожаване на чужди вещи и хулиганство днес. Според обвинението, той унищожил три броя „скоби“ от система за репатриране, собственост на ОП „Паркиране и репатриране“ и е извършил непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и явно неуважение към обществото.

Според събраните до момента доказателства, на 26 май, на ул. „Полк. Сава Муткуров“, лек автомобил, марка „Фолксвагаген“, бил спрян след поставен знак за забрана за престой и паркиране и допълнителен указателен знак за репатриране с „Паяк“. Покрай него преминал специален автомобил от ОП „Паркиране и репатриране“ с трима служители – водач, текелажник и полицейски служител от „Общинска полиция“.Заради неправилното паркиране на лекия автомобил, марка „Фолксваген“, били поставени три броя скоби и предстояло репатрирането му. В този момент пристигнал обвиняемият Мартин Камбуров. Автомобилът бил собственост на негова позната. Когато видял тримата служители, обвиняемият започнал да ги обижда и ругае по повод действията им. Той хвърлил по унизителен начин на земята пред тях 30 лева – една банкнота от 20 лева и една банкнота от 10 лева, за да плати таксата за неправилно паркиране. Полицейският служител му поискал документ за самоличност, но Мартин Камбуров отказал да го предостави. Той се качил в автомобила и потеглил с поставените  три броя „скоби“. След няколко метра спрял, като на място пристигнали екипи на „Общинска полиция“ и на Трето РУ на МВР-Пловдив. Установено е, че „скобите“ са били повредени по време на движението и не могат да се използват повторно.  Мартин Камбуров е бил задържан за срок от 24 часа по Закона за МВР.  Днес, с постановление на прокурор, му е наложена мярка за неотклонение „Гаранция“ в размер на 1000 лева.

Бързото производство ще приключи в законния срок.

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

2 коментари

  1. Браво! Крайно време е да се разбере, че поставянето на скоби и вдигането с пяяци е незаконно!

  2. Браво!!!!! Герой!!!!! Само така трябва с тези от „репатриране“!!!!!!
    Достоен пловдивчанин!!!!!! И по един шамар им трябваше да им лепне !!!!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button
📨 Изпрати новина