АктуалноБългарияКултураНовиниФотогалерия

Любимото място за крафт бира в Капана пак се превърна във фотогалерия

Организаторите на Фото Салон Пловдив показват наградени кадри от раздел „Моят град“ в Котка и Мишка 

Крайният срок за участие в 6-ти Международен Фото Салон ПЛОВДИВ 2019 изтича на 6 май

За нас, организаторите на фотосалон Пловдив е изключително приятно, че в сърцето на Капана и то именно в концептуален бар „Котка и Мишка“, малки селекции от кадри-победители от всяко предишно издание вдъхват атмосфера и настроение пред жители и гости на града под тепетата. С това излизане на високото фотоизкуство от класическите пространства (галериите), то само става по-достъпно зо по-широка публика, нещо от което се нуждае всяко изкуство. През октомври 2018, пак във вътрешната зала, представихме златните медали от билейното издание.

А в текущата селекция подредихме само наградени кадри от раздел „Моят град“.

Градовете по света са много. Те са местата, които ни събират, а погледнато през очите на професионалисти и любители от цял свят, това наистина изглежда една красива и неспирно вдъхновяваща тема за фото творците. Интересното в този раздел е, че най-добре представил се автор стана един много добър пловдивски фотограф – Андрей Трифонов. Но най-добре е да посетите Котка и Мишка и да разгледате тези различни гледни точки към града! Домакините са много любезни и в приятен интериор прадлагат интересни и пивки бири. Добре сте дошли!

Крайният срок за участие в 6-ти Международен Фото Салон ПЛОВДИВ 2019 е след броени часове! Но добрата новина е, че имате точно време до края на деня да изберете с кои ваши кадри да впечатлите тазгодишното жури, на което председател е самия президент на FIAP, г-н Рикардо Бузи, MFIAP, EFIAP/p, HonEFIAP, от Италия.

Фото салонът отново се провежда под патронажите на FIAP, PSA, HPS и НСФА.
Вече шеста година Община Пловдив, застава зад събитието със своята подкрепа и фото салона е в културната програма. А тази година по случай това, че градът под тепетата е Европейска Столица на Културата, те ще връчат отново дипломата на Общината, но този път придружена с парична награда за кадър на български автор, избран от финалната селекция във всички раздели!

Традиционно имате възможност за участие в 6 раздела:
1. Отворен ЧЕРНО-БЯЛА
2. Отворен ЦВЕТНА
3. ПРИРОДА
4. ФОТОЖУРНАЛИСТИКА (TRAD)
5. ПОРТРЕТ и ТЯЛО
6. МОЯТ ГРАД – Основна тема

Подтема – ЕВРОПЕЙСКИ СТОЛИЦИ НА КУЛТУРАТА 1985 – 2023

Салонът (изложбата) не приема фотографии, които вече са участвали (приети във финалната селекция) в предишните 5 издания!

Както винаги (от първото издание до сега) всеки участник ще получи 2 вида каталог – печатен и DVD. Миналогодишния каталог получи отново рейтинг от 5 FIAP звезди!
И пак както е от старта на фото салон Пловдив, някой ще спечели и голямата награда – КУПАТА + 500 Евро, а за останалите най-добри кадри, организаторите са се погрижили с общо над 150 награди.

Крайния срок е 6 май 2019.

Пълен регламент, календар, такси и видове плащане, жури, награди
и онлайн участие на:
www.photosalon-plovdiv.com

На всички участници – Добре дошли и успех!

Още снимки може да видите на място и в Капана.бг.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина