АктуалноЖивотЗабавлениеНовини

Какво да правим в Пловдив през уикенда (25-27.01)

Този уикенд ще се забавляваме с любима клубна музика и качествени авторски коктейли

Снимка: wilicharakchiewa

25 януари

Deep Trip Urban Edition

Време е за второто издание на Urban Edition, където екипът на Deeptrip ще представят още малко от своята магия. В Lesson 2 са поканили един от основателите на организацията, а именно Tommy Riverra, който ще представи своето разбиране за дълбокото музикално преживяване със специален сет, който ще бъде записан на живо. Със своя дългогодишен опит и страст към музиката, той придава типичното ъндърграунд звучене, със игриви елементи и плътни бас линии.

Vintage House
21 часа
Вход свободен

Dimitar Pavlov at BALLY CLUB

В последния петък от месеца в клуб „Бали“ ще гостува младият и талантлив диджей Димитър Павлов! Той ще ни представи разнообразната си музикална палитра, изпълненена с динамичен и енергичен саунд, който, определено, ще ви накара да танцувате.

Клуб „Бали“
21 часа

Startrax, movieman & Victor: Timing

Timing е тематична вечер с любима клубна електронна музика от 2000 г. до днес, вдъхновена от златните времена на Mania, Plazma, Chervilo и артисти и диджеи като Remo, Simon & Shaker, D-Formation, Audiofly, Satoshi Tomiie, Oliver Moldan, Guy Gerber, Layo & Buschwacka!, Oliver Huntemann, Sasha, Pryda, Martin Garcia, Marcelo Vasami, Citizen Kain, Vesselin и лейбъли като Renaissance, SAW, Yoshitoshi, Bedrock и много други. Музиката, която е вдъхновила и обединила проекта Startrax, movieman & Victor. Името на събитието идва от едноименното емблематично
парче „Timing“ на Guy Gerber от 2009 година.

Пост-културна сцена
21:30 часа
Зад пулта: movieman & Victor
Вход: 5 лв.

Brain Mechanic | RAVI

Този петък Groove Music&Art ще бъде домакин на поредното парти Brain Mechanic, а RAVI ще представи ексклузивен 6-часов DJ сет – пътешествие през дебрите на съзнанието. Музикалните вибрации плавно ще преминават от ambient и dub към енергично, фестивално техно.

Groove Music&Art
21 часа

26 януари

PEPO at BALLY CLUB

Pepo  – винаги добре подготвен да изненадва публиката по най-добрия начин. Той е добре познат от феновете на електронната клубна култура, като един от най-уважаваните диджеи и успешни продуценти в България.

Клуб „Бали“
21 часа

Още събития вижте в Lost in Plovdiv

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина