АктуалноБългарияЕвалаИзпод тепетоМненияНовини

Годеж на рокерския събор в Белозем

Гено поиска ръката на Рени сред рев на 130 мотора (СНИМКИ)

29-годишният Гено Димитров коленичи с жълто-черно кожено яко до предната гума на своята Хонда и поиска ръката на любимата си Рени Иванова на днешния празничен за рокерското братство ден в центъра на село Белозем, до Пловдив.

28-годишната медицинска сестра от съседното село Чалъкови успя да каже „Да!“, след силната изненада и рева на 130 мотора. Явно влюбеният волен ездач познава много добре вкуса на половинката си Рени след близо 7-8 годишна връзка. Той бе сложил пръстена в розова кадифена кутийка, в унисон с розовото рокерско яке на бъдещата му невеста.

С пристигането си на събора Гено привлече вниманието с пушечно шоу, с въртене на гуми, а после двамата получиха бурни аплодисментите и виковете  „Горчиво!“ Щастливата двойка яхна Хондата и се включи в почетната обиколка на Белозем, а после потегли, заедно с цялото шествие към Рокерската сбирка в Пловдив.

Близо 130 мотористи от село Белозем спазиха традицията да се съберат на центъра, както всяка година на първа пролет от 25 години насам.

Центърът на Еропейското село на щъркелите бе препълнен, а адреналина и настроението се усещаха още от далеч. Рокерски маски, костюми, големи и малки моторни машини можеха да се видят по време на тяхната сбирка,  преди да се отправят към крайната им спирка Бачковската света обител. Отец  Петър благослови тяхното начинание и ги поръси със светена вода за здраве. Той им напомни да бъдат внимателни по пътя, за да се върнат живи и здрави след празника в Белозем.

Кметът Иван Тачев отправи поздрав към всички и се присъедини към призива на отец Петър за бдителност и мярка по време на шофиране с моторите, не само в днешния ден, а през цялото време, когато са на пътя.

„Попътен вятър, волни ездачи! Върнете се живи и здрави, защото вкъщи някой ви обича!“- пожела на рокерите кметът Тачев.

Сред  моторджиите  бе и председателят на читалищното настоятелство към НЧ“Просвета“ в Белозем  Генчо Тодоров, който е страстен любител на мотоциклетите и ни разказа повече за бъдещите младоженци, тъй като след завръщането им от Бачково в селото вече ги очакваха телевизионни камери.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

2 коментари

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина