АктуалноГрадътЖивотНовини

Шампионката Катрин Тасева ще става булка – ВИДЕО

Шампионката по художествена гимнастика Катрин Тасева е щастливката, която получи предложението за брак днес по обяд пред градската елха на Пловдив. Репортер на Под тепето стана свидетел на щастливата случка.

Дядо Коледа донесе „Да!“ пред елхата в Пловдив

Припомняме, че Катрин спечели златен медал на Световната купа по художествена гимнастика, която се проведе през април 2018-а в „Арена Армеец“ в София.

Нашето момиче заслужи първото място във финала на бухалки със 17.850 точки. Така Тасева оформи пълен комплект медали, след като по-рано взе сребро на обръч, а на топка грабна бронза.

Днес младата дама прие пръстена, протегнат на колене пред коледното дърво от ръката на любимия ѝ – бизнесменът Станислав Сивков.

Видимо развълнуван, щастливият младоженец Станислав сподели по-късно пред Радио Пловдив, че е избрал да поиска ръката на Кари на Игнажден, тъй като той има рожден ден днес и с нестандартното предложение за брак обединява празниците.

Станислав е собственик на верига сладкарници. Той увлече в изненадата дузина техни приятели, които маскирани като Дядо Коледовци, повече от 30 минути разиграваха сценка пред елхата, докато чакаха подходящия момент. Те се снимаха с преминаващите дечица и им раздаваха лакомства.

Вижте още романтични предложения:

Младежкият хълм – отново сцена за любов – ВИДЕО

Най-романтичното предложение за брак в Пловдив (ГАЛЕРИЯ)

Таня Грозданова

Журналист с близо 30 години опит, който работи интензивно по програми за свободата на словото и разследваща журналистика.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина