БългарияЕвалаЖивотЗабавлениеНовини

Радостни обреди: Купете сватбен комплект, изработен от деца в неравностойно предложение

Средствата ще бъдат използвани за осигуряване на летни лагери на децата от ЦНСТ „Майка Тереза“

Поставено е началото на ново партньорство между ОП „Радостни обреди” и Комплекс да социални услуги за деца и семейства, Пловдив.

Във фоайето на Централен дом на младоженците е разположен щанд със сватбени комплекти. Артикулите са изработени от девойки, настанени в Център за настаняване от семеен тип, по време на творчески ателиета, организирани от Центъра за работа с деца на улицата.

Прекрасните комплекти от бутилка шампанско и две чаши са чудесен избор за сватбения ритуал на всяка двойка, която реши да отпразнува своя специален ден с кауза за по-добро детство.

Директорът на Комплекса г-жа Недка Петрова изказва благодарност към предложението на г-жа Чудомира Пинджева – директор на ОП „Радостни обреди” за това партньорство, тъй като то ще даде пространство за изява на творческите таланти и способности на децата от ЦНСТ.

Кои са новите места за сватби в Пловдив

По този начин младежите ще допринесат както за събирането на средства за своите летни лагери, така и за повече радост и усмивки на бъдещите младоженци.

С тази благотворителна инициатива ще бъде подкрепена грижата за деца, настанени в ЦНСТ, като приоритетно средствата ще бъдат използвани за осигуряване на летни лагери на децата от ЦНСТ „Майка Тереза“.

ЦНСТ „Майка Тереза“ е социална услуга, която предоставя подслон и грижа за деца, разделени от своите семейства. Екипът подкрепя развитието на децата, гарантира медицинската грижа, образованието и социалното включвате. Осигуряването на дейности за отдих и запълване на свободното време е ключово в грижата. КСУДС – Пловдив се стреми да организира ежегодни лагери за децата – на море и планина, за което разчита на средства от собствения бюджет и средства от дарения.

420 лв. е сумата, която е нужно да бъде заплатена, за да отиде едно дете от ЦНСТ на летен лагер на планина и на море през 2022 г. Толкова струва, за да бъде лятото на едно дете от ЦНСТ незабравимо.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина