БългарияГероите на деняГрадътЖивотЗабавлениеКултураНовини

Предстои месечната среща на „Тя в Пловдив”

Отново ще ви плени на 26 август от 19 ч. във Wunderbar на ул. „Бетовен“ 2  Популярният формат ТЯ в Пловдив е месечно събитие, което дава възможност на момичета и жени с различни истории

Събитието е с вход свободен и ще се проведе навън при спазване на всички противоепидемични препоръки

Популярният формат ТЯ в Пловдив е месечно събитие, което дава възможност на момичета и жени с различни истории и професии да споделят своите преживявания, препятствията, с които са се сблъскали, и успехите, които са постигнали.

Целта на срещите е да бъдат уютно пространство, в което присъстващите да открият вдъхновение и приятелска подкрепяща среда в следването на своите стремежи.

На августовското събитие ще се срещнем отблизо с Невена Пачеджиева и Петя Грудева.

Невена Пачеджиева е ландшафтен архитект, учител в Професионална гимназия по архитектура, строителство и геодезия „Арх. Камен Петков“, активист на тема градска среда, екология и нормалност.

Нейна кауза е мнението на специалистите да бъде зачитано, уважавано и изпълнявано. „Това ще доведе до много по-безопасни, красиви и устойчиви населени места и дори политики,” споделя Невена.

Петя Грудева е социален мениджър и психолог.

Петя управлява международни проекти в областта на развитието на професионални умения, внедряване на иновативни професии и подкрепа на ранното детско развитие. Има над 15 г. опит в работата в неправителствения сектор, член е на УС на Национална асоциация на работещите с хора с увреждания.

Събитието е с вход свободен и ще се проведе навън при спазване на всички противоепидемични препоръки!

Социалният формат ТЯ в …™ е създаден от Академия „Екатерина Каравелова“ в Пловдив през юни 2018 и вече се провежда и във Варна, Габрово, Велико Търново, Сандански, Стара Загора, Плевен, Ловеч, Видин, Враца и Монтана. През това време са се провели повече от 70 събития, организирани от доброволци в партньорство с местни заведения, галерии и популярни места за срещи, до момента са дали трибуна на над 100 жени. Стотици хора са посетили събитията, а излъчванията във Фейсбук са гледани над 10 000 пъти. За краткия период, в който съществува, социалният формат ТЯ в…TM е достигнал до близо 200 000 човека в национален мащаб, а екипът от доброволци, живеещи в 11 различни града, получи номинация за Национална доброволческа инициатива на 2019 година.

„Тя в Пловдив“ се организира на доброволчески принцип от Вероника Йовчева, Елена Лулчева, Катерина Чобанова, Жулиет Яркова, Йоана Иванова и Стилиана Ралева.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина