БългарияГероите на деняЖивотЗабавлениеНовини

Пламъчетата на коледното настроение заискриха и пред Пловдивската пожарна

Коледа създава радост, празничност и уют във всеки дом. Но в тези дни, когато повечето от нас почиват и трескаво обикалят магазините за покупки и подготовка на трапезата, има хора с огнени сърца, които са на пост и бдят за сигурността на човешкия живот. Оставили близките си сред топлината на дома, те са на работното си място в готовност и под напрежение, за да реагират при необходимост. Бързи, като зимна вихрушка, съпроводени от воя на сирени, те са винаги първи на горещите точки.

По време на празничните и почивни дни, когато сте със своите деца, може да се разходите до пожарната служба на улица „Преслав“ 33. На входа ще ви посрещне ръчно изработена празнична украса.

Малки и големи могат да оставят рисунки и писма със свои послания за здраве и надежда, за спокойни и безаварийни дни за всички пловдивчани и жители на областта. Малчуганите могат да видят вълшебен гном, който пази бъдника и огънчето на семейната светлинка.

Нека заредим сърцата си с коледно настроение, да споделим емоцията със своите близки и познати, но да не забравяме, че за да поддържаме огъня жив, трябва да умеем да контролираме неговата сила и да се грижим за безопасността на най-близките си хора!

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина