Парти маршрутите на Пловдив – Част 3

Живот

Нощният живот в Пловдив не спира да ври и кипи, а забавни моменти ви дебнат от всякъде. След като пловдивският гид Lost in Plovdiv ви разкри първите два от най-популярните парти маршрути на Пловдив, които можете да видите тук:

Парти маршрутите на Пловдив – Част 1 

Парти маршрутите на Пловдив – Част 2

е ред да на третия по ред лъч на нощния живот в Античния град.

Този път най-добрия пловдивски гид се отправя директно към малките павирани улички на квартал Капана, по които можете да откриете най-различни заведения, в които можете да прекарате весели моменти в приятна компания.

Няма как да не започнем с превърналата се в култова пловдивска бирария, което събира клиенти от близо и далече, "Котка и Мишка"  Това е крафт бирен бар, в който ще усетите истинското удоволствие от занаятчийското пиво. Десетки видове крафт пиво очакват да бъдат опитани. В "Котка и Мишка" ще откриете както селекция от европейски бири, така и бутиковите колекции на малки родни пивоварни, които биха задоволили вкуса дори на най-изтънчените ценители на течния хмел. Няма как да не разкрием и най-любопитното – само преди няколко месеца, барът създаде собствена бира с два различни вкуса, които могат да бъдат опитани само в крафт бирарията. Определено не трябва да пропускате това изживяване!

След като сме изпили няколко бири и сме споделили с приятели различните вкусове, се отправяме към едно ново място в сърцето на творческия квартал, което също заслужава вашето внимание. Това е бутиковият бар “Barber&Cat”, който ще ви спечели със страхотни коктейли. Мястото е малко, с впечатляващ уютен интериор и слънчеви бармани, които знаят какво да ви предложат. Освен добре познатите класики, можете да попитате за авторските коктейли на самите бармани или тематичните седмици, посветени на различен плод. Напитките им заслужават да бъдат опитани. Не подминавайте “Barber&Cat”!

Вижте целия маршрут на lostinplovdiv.com

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.