ЖивотЗабавление

Крави превзеха Гребната база (СНИМКИ)

Носете си кофи, така няма да се върнете с празни ръце от разходката

Стадо крави кротко пасе в парк „Отдих и култура“ посред бял ден и то не дълбоко в гората между дърветата, а точно до Гребния канал. На картинката се натъкнаха пловдивчани и гости на града, които правеха ранна вечерна разходка на базата в четвъртък.    

Гребната бе отворена отново за зажаднелите за разходки там в началото на седмицата, след като имаше забрана за това заради провежданите там европейско и световно първенства. Вместо на облагородено пространство, останало в наследство на града от състезателните дни, в комплекса кипи строителство на нови кръчми и едновременно с това свободно пасат стада от едър рогат добитък.

Снимки: facebook

Възмутени постове в социалната мрежа Facebook предлагат на общинарите, след като не си гледат работата поне да окачат табели надпис "Моля, не хранете животните!“. В коментарите си зевзеци дори лансират тезата, че всеки може да си носи кофа и да си издои малко мляко.  

Най-вероятно с еднодневните разрешения за риболов от време на време и пускането на крави в Гребната Община Пловдив просто разработва нова социална концепция. Целта е  граждани и гости на бъдещата Европейска столица на културата  да си набавят продоволствени продукти.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

4 коментари

  1. оная затворила пътя и кравите как да пазят. Депутатката оградила и не пуска, кой разреши общински път да стане частен и тупик. ех, циганска работа

  2. А? „след като имаше забрана за това заради провежданите там европейско и световно първенства. Вместо на облагородено пространство, останало в наследство на града“ ЗАБРАНА? Че тогава за какво Градът им дава всичките тези КВАДРАТУРИ, сгради, персонал и усилия, ако многохилядните „ФеНОВЕ (любители; не че някой се интересува от поГРЕБАЛните спортове, но поне от кумова срама) АМИ СВЕТОВНИТЕ ГОСТИ ОТ КОНТИНЕНТИТЕ? То всичкото се оказва БЛЪФ майни!

  3. Става весело щом СТАДА ДОБИТЪЦИ са се завъдили, то тогава скоро не може да не се появят професионалните каубойЦи да ги стопанисват и ето как ИНГИЛИЗИРАНЕТО/алабамизирането ни естествено ще прогресира … Че и туристи ще нахлуят да им се радват, и кънтри-музиканти ще креснат, и фместо Европейска столица ша станемЕ Световна, еха! Хвала!

  4. ТО В ТАКА ПРИВАТИЗИРАНОТО ЗА РАЗНИ „СПОРТНИ“ АГИТКИ ОБЩЕСТВЕНО ПРОСТРАНСТВО НЕ БИВА САМО РАСОВО КОМАРОВЪДСТВО И ЖАБЕШКИ БУТЧЕТА, НЕКА И НЯКАКВА ИСТИНСКА ПОЛЗА ДА ИМА. УРА ЗА КРАВИТЕ, ИСКАМЕ И ОВЧИЦИ, А И ПРАСЕНЦА ЗАЩО НЕ … ДА СЕ ПРОПЪДЯТ БЕБЕШКИТЕ КОЛИЧКИ ЧРЕЗ ИЗОБИЛНО ЗДРАВОСЛОВНО ПРЪСКАНЕ С ИНСЕКТИЦИДНИ ОТРОВИ (РАЗРЕШЕНИ БИЛИ, МАЙНО ЛЬО = АМИ ТОГАВА ПРЪСКАЙ НАПРАВО В БЕБЕТО, ТА ДОКАТО ИЗЧЕЗНАТ СЪВСЕМ)

Вашият коментар

Прочети също
Close
Back to top button
Изпрати новина