ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
Изпод тепетоМнения

Сашо Дойнов: Относно секса вече съм само теоретик

Русана Куманова, Александра Юнакова

Image title
Актьорът Сашо Дойнов се срещна с екип на Под тепето малко преди да излезе на сцената на Лятно кино Орфей, за да разсмее пловдивчани с играта си в спектакъла „Мъжът и жената интимно“, вдъхновен от едноименната розова библия от 80-те години. Той ни развесели на по чаша чай в галерия U P.A.R.K. Говори за секс, естествено, за международното положение, и за вътрешното такова. Колкото до сцената- там нещата са ясни- Сашо би разсмял и мумията на Тутанкамон. В момента мисли за театър, и само за театър. Вчера е изкривил физиономиите на почитателите си в Панагюрище, където го посрещнали малко скептично, но го изпратили с реки от смешни сълзи.

За секса ме питате, защото играя в „Мъжът и жената интимно“, а не от друг интерес, подхвана в типичния си тон Дойнов двете красиви млади дами от екипа ни. Да си призная, тази книга не я помня. Но мога да кажа, че в целувките, секса, позите мода няма, както е в много неща. Той от пещерите си е един и същ. Аз относно секса вече съм само теоретик. Имам много голям опит, но вече само лекции държа, обясни Сашо.

А после подпука международното положение. Гърция? Да си взима шапката и да си заминава. Положението е непоправимо и неудържимо. Стига сме им давали пари на гърците. Дали им 140 милиарда да ги спасяват, а те си раздават великденски бонуси. Ужас. Колкото до французите- еми социалисти дойдоха, но те не са като нашите- не са правили концлагери, нали?

Дойнов обсъди и нашето си вътрешно положение. Като акцентира на президента Росен Плевнелиев в типичния си шегаджийски стил- все пак актьорът бе телевизионен кандидат за държавен глава. Президент, а не може да закара жена си в Бояна. На една жена не можеш да кажеш какво да прави, а ще командваш държава и армия. Ще му окажа съдействие, ще му дам такъв съвет, че не в Бояна, ами в Боянската църква ще заживее, предлага услужливо помощта си Дойнов.

А за финал посъветва младите хора да хващат живота за врата, защото той бързо свършва.
Каквото можете го уцепете още у въздуха със секирата, каквото може- балтията веднага. Хич не чакайте, пропагандира Дойнов.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина