ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
Изпод тепетоМнения

Единствена по рода си офис сграда отвори врати в Пловдив

Откриха офис парка на Галакси Инвестмънт Груп

Първите наематели са сред най-големите имена от IT и аутсорсинг индустриите

Пред Пловдив има отлични перспективи за привличане на инвестиции в IT и аутсорсинг бизнеса, които да допринасят за икономическия растеж на града. Тази тенденция беше отбелязана по време събитие за откриването на най-новата офис сграда клас „А“  в градът. Очакванията на инвеститорите от Галакси Инвестмънт Груп са проектът Офис Парк Пловдив да подкрепи икономиката на града, като го направи значително по-привлекателен за новите компании, които ще развиват бизнес тук. 

На практика  новата сграда е единственото място в Пловдив, в което компании с най-високи изисквания могат да наемат офис площи от клас „А“. Първите наематели в сградата са сред най-големите имена от IT и аутсорсинг индустриите. Това са компаниите Siteground, които са носители на награда за най-добър IT работодател за 2015 от AON България и Bulpros, която е единствената от страната ни компания представена в класацията на Deloitte Technology Fast за Централна и Източна Европа. Наред с тях към Офис Парк Пловдив са се насочили изявени компании вече представени в града – Easy Consult, Javelin Group и DelaSport.

Инвеститорите избират град Пловдив най-вече заради квалифицираните кадри, добрия бизнес климат и наличието на модерна офис инфраструктура на конкурентни цени. В последните години градът се развива като предпочитана инвестиционна дестинация от страна на аутсорсинг и IT индустрията. Офис Парк Пловдив единственото място в града, в което компании с най-високи изисквания могат да наемат  офис площи от клас „А“ и отговаря изцяло на изискванията за офис от ново поколение. Още преди старта на строителството, проектът беше таргетиран към бизнеса от IT и аутсорсинг сферата. Седеметажната сграда е с разгърната застроена площ  8 331 кв.м., с модерни голамоформатни офиси, изцяло съобразени с нуждите на наемателите. Има и подземен паркинг на едно ниво. Офис Парк Пловдив привлича наематели и заради атрактивната си локация, в район с новоизградена паркова, улична и подземна инфраструктура. Разположен е в най-зелената част на града в съседство с Мол Пловдив и Гребния канал. Това създава допълнителни удобства за бъдещите ползватели на сградата. Три главни булеварда осигуряват бързи комуникации към останалите райони на града, автомагистрала Тракия и летище Пловдив.

  „Със завършването на Офис парк Пловдив показваме, че тук можем да правим бизнес на бъдещето. Увереността ни в развитието на града ни мотивира да инвестираме в дългосрочни проекти, с които се надяваме, че подпомагаме развитието на икономиката на Пловдив“, коментира по време на отриването Константин Бояджиев, управител на Галакси Инвестмънт Груп.

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

3 коментари

  1. Е, щом и мафиот се показва на преден план на снимката със заклинания пред местното ПолитБюро то ясно как ще свърши цялата работа. Борис Трети без попове не можеше, ама …

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина