ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
Под небето

Променливо време ни очаква тази седмица

Максималните температури ще варират между 17 и 21

Променливо време и лек вятър ни очаква през тази работна седмица в града под тепетата. Днес, понеделник, се очакват слаби превалявания, а максималните температури ще достигнат едва 17 градуса. Ще бъде облачно без изгледи за слънчеви моменти. През нощта, температурите се очаква да паднат с 10 градуса, но не се предвиждат превалявания. Атмосферното налягане ще се задържи нормално за сезона.

Утре облачността ще бъде разкъсана, но вероятност за превалявания не се очакват. Слаб дъжд се предвижда чак в сряда, а след него живакът в термометрите ще се раздвижи и ще достигне максимални 21 градуса, като през нощта се очаква температурите да достигнат между 7 и 9 градуса. Последният работен ден ще бъде единственият слънчев за тази седмица.

През уикенда отново се очаква да има разкъсана облачност, но вероятността за валежи е изключително слаба. Ще духа лек до умерен вятър, атмосферното налягане ще продължи да се задържа нормално за сезона, а максималните температури ще бъдат 18-19 градуса, като през нощта термометрите ще отчитат между 6 и 7 градуса по Целзий. 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина