ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
Под небето

Стендъп комедиите с нов дом в Пловдив

Клубът ще организира Open Mic вечери за ентусиастите аматьори, които искат да се пробват на стендъп сцената

Културната столица на България вече ще си има собствен стендъп клуб – The Comedy Club Plovdiv. Това е един дългоочакван проект на Comedy.bg и Петното на Роршах. Клубът ще се намира в добре познатото на пловдивчани заведение Петното на Роршах и там ще се провеждат над 50 комедийни стендъп шоута годишно.

Това е второто такова пространство, след като първия бе открит в столицата. Пловдив беше очевидният избор за втори стендъп клуб в страната, тъй като градът вече има публика и фенове и е редно културното средище на България да може да предложи постоянна стендъп сцена, споделят организаторите.

В клубът участие ще имат най-добрите комедианти на Comedy.bg, а това ще се случва всеки месец. Също така ще се организират Open Mic вечери за ентусиастите аматьори, които искат да се пробват на стендъп сцената.

Голямото откриване ще продължи 3 дни – на 28ми, 29ти септември и 1ви октомври  ще можем да гледаме най-доброто от българската стендъп комедия, гарнирано с безплатни шотове, тениски и много други изненади за най-големите фенове на комедията в Пловдив.

Пловдив е един невероятен град, с разпалени комедийни фенове и може би най-големите все така неугаснали традиции в културния живот на България. Аз съм изключително горд да съобщя на феновете ни, че успяхме да завършим проекта ни заедно с невероятните ни партньори от Петното на Роршах и да направим Комеди Клуб Пловдив реалност, споделя Иван Кирков – основател на Комеди БГ, The Comedy Club Sofia и резидент на Комеди Клуб Пловдив. Постигнал съм доста неща в живота си, но лично за мен, създаването на Комеди Клуб Пловдив е най-хубавото ми постижение. Заповядайте в Комеди Клуба, а аз ви обещавам смешна вечер… без майтап!, допълва още той.

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина