ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
Разследване

Унищожителите на тютюневия склад- същите, които искаха да бутат Кино Космос

Фабрицио Алемано, Георги Бранеков и компания най-накрая успяха- убиха знакова за Пловдив сграда

Италианците на оглед на заплютото от тях за събаряне кино Космос през 2011г. Тогава не успяха, но днес...Хората, които унищожиха един от най-красивите складове на Тютюневия град, искаха да сторят същото и с Кино Космос преди пет години. Тогава не успяха, но днес, след толкова много усилия и чакане най-накрая убиха знакова за Пловдив сграда. През 2011-та, Фабрицио Алемано, Георги Бранеков и компания се опитаха да построят паркинг на мястото на киното през компанията Проджест Груп. Дружеството бе регистрирано в Пловдив. Седалището му бе в една от построените от нея кооперации- лъскава сграда на улица Густав Вайган 14. Фирмата бе със смесено участие- българо-италианско, като собственик се води Фабрицио Алемано. Дружеството е свързано с лица с други подобни- Пи Джей Сървисис, Пи Джей Логистик, Пи Джей Партнърс, Пи Джей Трейд, Пи Джей Енерджи и прочие. Складът на „Одрин 8” е бил придобит от една от споменатите фирми- „Пи Джей Трейд“, чийто управител е Георги Бранеков. Същата фирма и същият човек се водят еднолични собственици на капитала и на създадената в последствие фирма „Одрин 8”, именувана на адреса, на който се намира бутнатият склад.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

15 коментари

  1. 🙂 Пак не сте уцелили истинските собственици на складовете.Върнете се по-назад във времето и вижте оная мишка Чомаков, на кой ги разпродаде за 10 лв на кв.

  2. Гадове долни, съвсем скоро ще ви свърши раят на безобразията, които сътворихте, кметството са следващите които ще идат при събореното!

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина