ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
ГласовеМнения

Григор е различен. Много различен!

Хубаво е да си идва по-често и да говори. Защото ни е писнало от наши псевдо звезди, чийто връх в кариерата е участието им в "Биг Брадър"

Гришо е един нормален човек, който е имал късмета да не е изгрял на родното звездно небе, обсипано с парвенюта

Имам усещането, че не го разбираме, въпреки, че скандираме името му

Любомир Минчев

Григор говори по различен начин.  Кара те да му вярваш и да го подкрепяш,  дори когато отказва да играе за България. Понякога се затруднява с думите, тъй като рядко му се налага да говори на български, но когато ги намери, са толкова ясни и точни, че тръпки те побиват. Има нещо общо с Бербатов – въздействието е също толкова магично.

Хубаво е да си идва по-често и да говори. Защото ни е писнало от наши псевдо звезди, чийто връх в кариерата е участието им  в „Биг брадър“. И това им дава право да се лигавят пред камерите и да ни натякват колко са известни в квартала си, а ние още не знаем.

Такива като Григор поставят всичко по местата си. На точните места. Може да имаш много пари и световна слава, но те не пречат да бъдеш нормален.  Ако наистина си нормален.

Когато се разплака в зала „Армеец“, чувайки да скандират името му,  Григор сякаш потвърди онова, което каза – как баба и дядо отделяли пари от пенсията, за да играе момчето им в Европа. Можеше да не го казва, да си остане в семейството, както и това какво е струвало на родителите  началото на кариерата му, а ние да се захласваме по златното момче и да слушаме какви ги дрънка за звездния си живот. Ако не беше го направил,  нямаше и да се разплаче. Но Гришо явно иска всичко да е мястото си. Един нормален човек, който е имал късмета да не е изгрял на родното звездно небе, обсипано с парвенюта.

Разбрахте ли нещо по- различно за Мария Шарапова и новата – Никол Шенцингер. Толкова, колкото трябва . Така е, защото искаше да разберем по-важните неща около него –  обичал да остава сам, да се разхожда и да разсъждава.

Григор говори не само различно, но и неразбираемо. Как така да мисли и да разсъждава? Върху какво? Ето един хубав въпрос. Много по смислен от: „Какво ви даде участието в „Биг брадър?“.

Имам усещането, че не го разбираме, въпреки, че скандираме името му. Представата ни за успелите български момчета  обикновено  я търсим на места,  където  успехът бавно и тихо  се изплъзва. Там се говори много, не се казва нищо – просто имаме „звезди“ срещу себе си. Не се налага и да плачат, защото обичат само себе си. Типично за звездите от чалга поколението.

Затова Григор е различен. Какво значение има дали е 10-и или 28-ми в ранглистата. За него може и да има, защото това работи, но той ще говори  точно така – като успяло българско момче, което може и да мисли.          

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

5 коментари

  1. Хасковският каун, както го наричаш е постигнал всичко с много труд. И се справя с живота и кариерата си много успешно, а твоето перчене „айляк“ си е селска простотия, дребна завист и тъпо оригиналничене. По- добре не коментирай по този начин. Така по- малко хора ще разбират колко си прост.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина