ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
СъдТемида

Отложиха делото срещу хладнокръвния убиец на малкия Асен

Паолина Грозева

Осъденият на доживотен затвор без право на замяна Ирхан Камбур бе също толкова хладнокръвен днес в съда на делото по обжалването на присъдата си, колкото и когато преди няколко месеца чу, че Темида го праща до живот зад решетките. Той бе осъден за това, че април тази година е убил малкия Асен Инджев, брат на приятелката му Дияна, по особено жесток начин. Детето е било подложено на нечовешко насилие. Два дни след като му чупи бедрената кост, той продължава да го малтретира физически до смъртта му. Преди тя да настъпи, момченцето е седяло с травмите си заключено в гардероб в продължение на 24 часа, в съседната стая, в която спят синовете му.

Ход на делото, обаче, не се даде, тъй като тримата адвокати на Камбур, прекалено късно са внесли някои от исканията си. Това са очна ставка между Ирхан и Дияна, както и разпит на още един свидетел по делото.

Синовете на детеубиецаВ съдебната зала бяха двамата синове на мъчителя на малкия Асенчо, които бяха дошли явно с надежда да чуят от съда по-леко наказание за родителя си.
 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина