ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
Под небето

Ето го документа за Христоловите намерения към Локомотив

Под тепето не гарантира автентичността му

Днешната ни новина за апетитите на гробокопача на Ботев Димитър Христолов към акциите на Константин Динев в Локомотив взриви мрежата. Мнозина приеха, че сме си направили абсурдна първоаприлска шега с 24- часово закъснение (не бихме направили подобно извращение). Други не се съмняват в достоверността й, тъй като от известно време се говори за сериозни италиански бизнесмени, с които печалният бивш президент на жълто-черните работи. И които, според информаторите ни, са хората с интерес към футбола в България. Преди няколко минути получихме и документа, който е с подписа на Христолов, за чиято достоверност ние не можем да гарантираме. Той обаче се върти в юридическите среди, откъдето стигна и до нас. В него се разкрива намерение на Христолов за водене на преговори за закупуване на акциите от настоящото ръководство на черно-белите.  Документът е подготвян като обръщение към фенове на Лаута, от които авторът му търси подкрепа. Което звучи меко казано абсурдно в ушите на всеки смърф. Казусът все още не е изяснен. Надяваме се самият Христолов ще хвърли повече светлина върху въпросния документ и подписът, който седи под него.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

8 коментари

  1. Абе не знам дали го е писал това Христолов или някой друг, но, който и да го е писал, е полунеграмотен. Има толкова грешки, че се отказах да го чета докрай.

  2. Честито на всички БУФЕРИ, Христолoff ще плъзне и вас по наклонената плоскост към Б група както направи с БОТЕВ! Честито на печелившите……

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина