ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
БългарияГероите на деня

Златка Димитрова продава благотворително мартеници в мола

Плеймейтката с няколко кампании за хора в нужда в Пловдив

Нека помогнем на Тина, призовава бургазлийката

Ще гони кмета за общинско жилище за бременна жена със 75 процента инвалидност

Златка Димитрова се развихри на няколко благотворителни фронта в Пловдив. Плеймейтката продава мартеници в мола в помощ на младеж от Европейския колеж по икономика и управление, който при катастрофа загуби ръката си и има нужда от протеза. Основната мисия на бургазлийката под тепетата обаче е оздравяването на болната Тина Гачева. Жената страда  от лимфона на Ходжин. След трансплантация в Турция тя е в ремисия, но болестта се е възобновила, вече има разсейки. Трябва онкологично лечение в Турция, което струва 77 600 евро. По-голямата част от сумата е събрана в една от най-успешните благотворителни кампании досега. Но са нужни още около 13 хиляди евро. Тина не се чувства добре, затова не е тук. Отчаяна е малко, тъй като й даваха големи шансове. Болестта я изненада повторно. Затова сме тук. Ще организираме благотворителна вечеря в пловдивски ресторант със закупуване на куверти и търг на дарени вещи. Ще направим всичко по силите си да помогнем на Тина, помогнете и вие, апелираха Златка Димитрова и студентката по дипломация Меги Трайкова.

Двете заедно са основни двигатели в кампанията в подкрепа на Тина и още куп други нуждаещи се. Правим го като физически лица, не през фондации. Правим го, защото така го чувстваме. Лично мен животът ме е сблъсквал с доста несправедливости, затова съм толкова отдадени на тези каузи. Защото системите в България не работят, институциите ги няма. Потресена съм от начина им на работа, от обноските им ако щете. Шуробаджанащината се шири навсякъде, помага се само на близките хора. Това е ужасно, ненавиждам го, подчерта Златка. И посочи друг казус в Пловдив, за който ще търси кмета Иван Тотев  още днес. Сутринта по Нова телевизия даваха жена със 75 процента инвалидност, бременна, с мизерна пенсия, която има нужда от общинско жилище. Но такова не й бива предлагано. Не може така, допълва Златка. Прекалено много хора са болни, затова се надяваме на повече съмишленици. Имаме нужда от тях, призова Меги Трайкова.

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

  1. аман от курви,където се правят на много благородни.първо оправете себе си,тогава оправяйте хората.всичко е такава тактика от ваша страна,че нямам думи!пални боклуци и пародии.първо господ да прости на вас грешните,пък тогава ми се правете на състрадалните геновеви!мъстии прости!!!

Вашият коментар

Прочети също
Close
Back to top button
Изпрати новина