АктуалноЗдравеНовини
Популярни

Магазин Емилия подобрява качеството на живот на дамите с онкодиагнози и алопеция

Специализираното място за медицински продукти и аксесоари помага на минаващите през онкологични заболявания да се чувстват пълноценни и да не пропускат ценните мигове

В обекта ще откриете и качествени компресивни колани, подходящи за използване след операция и поставяне на импланти

Да сe бориш с онкодиагноза е едно от най-големите изпитания в житейския път на всеки човек. Болестта е истинско предизвикателство не само физически, но и психически и емоционално. От осъзнаването, през преминаването на тежкото лечение и последваща химиотерапия, до дългия път на възстановяването – всичко това е изпълнено с редица обстоятелства, които влияят върху самочувствието и качеството на живот на заболелите.

magazin emilia

В Пловдив обаче, вече има едно специално място, на което дамите могат да възвърнат увереността си и да намерят правилните медицински аксесоари и подкрепа, за да не оставят диагнозата да определя цялостното им съществуване.

Магазин Емилия на първи етаж в ТЦ Гранд отвори врати съвсем наскоро, но бързо намери път към ежедневието  на онкодиагностицираните и лечението им. Там може да откриете редица продукти на доказалия се в годините немски бранд AMOENA, които ще ви помогнат да възъвърнете самочувствието си. Обектът работи с НЗОК и по този начин имате възможност да бъде покрита изцяло или частично сумата за закупуването на гръдни епитези и перуки.

Още в далечната 1975 г. създателят на марката – Корнелиус Рехенберг,  изобретява първата в света силиконова протеза. Днес, вече предлагат широка гама от пълни и частични силиконови гръдни протези, които съпътстват битието от възстановяването до връщането към предишния начин на живот.

За да се чувствате добре в кожата си, специалните протези се съчетават и с пригодени за тях сутиени. Те се отличават с по-специфични материи, дизайн и характеристики. Kато широки и стабилни колани, удобни и регулируеми презрамки и вградени джобове. Предлага се и следоперативно бельо, което прави процеса на оздравяване възможно най-удобен и лек.

В магазина може да откриете и качествени компресивни колани, подходящи за използване след операция и поставяне на импланти. Те спомагат за постигане на оптимални резултати от интервенцията, като поддържат оперирания бюст и предотвратяват движението на имплантите по време на лечебния процес.

Всяка година Amoena предлага и нова колекция бански костюми, изработени от високотехнологични материи със слънцезащитен фактор. Двустранните чашки спомагат за придържане на епитезата, като позволяват да се наслаждавате на заниманията, които обичате.

Перуката, освен като моден аксесоар, е и един от най-необходимите продукти при всички случаи, когато има загуба на коса: химиотерапия, алопеция, частичен или цялостен косопад, намаляване на растежа, операции на глава. В магазин Емилия ще откриете високачествени немски перуки с европейски сертификат за качество и безопасност. Те са лесни за поддръжка, не се различават от естествената коса и осигуряват мекота, удобство, проветривост, позволявайки на кожата на главата да диша. На място може да пробвате различен тип форма на прическата, както и да закупите специални продукти за поддръжката на  перуката.

Алтернатива на този тип изкуствена коса са кърпите, тюрбаните и шапките, които често се използват и като част от визията не само при медецинска нужда. Те са изработен от меки, памучни и дишащи материи, без вътрешни шевове. Подходящи са и за спане и при всякакви терапии.

С откриването на подобен тип приемна в Пловдив екипът на магазин Емилия има за цел да предостави на всички, които минават през тежката борба с онкозаболявания, един малък оазис на спокойствието, където те могат да получат подкрепа, консултация и да намерят онези, малки наглед аксесоари, помагащи им да се завърнат към познатото ежедневие.

Може да ги намерите от понеделник до петък между 10 и 18 часа и в събота от 10 до 14 часа в ТЦ Гранд, етаж 1 на ул. Капитан Райчо 56. Телефонът за контакт е: 0898 796 944 или на лично съобщение във Фейсбук страницата.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина