БългарияВластИзбориНовини

Президентът: Новата коалиция обезсмисли изборите

Надявам се правителството да не предава националните интереси така, както лидерите на новата коалиция предадоха доверието на своите избиратели, каза президентът Румен Радев, цитиран от БНР. На влизане в НС преди гласуването на новия кабинет той допълни още:

„Обществото ни тепърва ще осмисля процесите около акуширането на тази коалиция, защото тя обезсмисли изборите. А изборите са основата на демокрацията! Спомняте си как г-н Борисов обикаляше страната да убеждава хората да гласуват за него, защото ПП са съсипали държавата, и ако се допуснат до властта, те ще я довършат. Днес г-н Борисов им подарява цялата власт.
Спомняте си как ПП бяха окупирали социалните мрежи, за да вдъхновяват своите последователи, че ГЕРБ са мафията, и трябва да бъдат изтрити от българската политика. Днес те споделят властта с ГЕРБ.

Спомняте си как ДБ поведоха своите избиратели на кръстоносен поход срещу задкулисието и олигархията. Днес те просят от него одобрение и просят точно някакво спасение така, че да си гарантират властта, тяхната благословия.

Всички те спечелиха за сметка на измамения избирател и демокрацията.

Политиката не е само интереси и математика за формиране на мнозинство. Не трябва да забравяме, че политиката е преди всичко ценности. Гласуването днес ще покаже дали народните представители от тези партии, дали всички те са с ампутирано достойнство и са приели ролята да бъдат просто редови гласуващи“, добави Радев.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

  1. Нервен е руският кадър , взеха му управлението от ръцете . Сега почва своята зла песен ,тва ти ,онва ти . Той също беше в кюпа на записа

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина