Българиявашите снимки

Пловдив през вашите обективи

Казват, че „Красотата е в очите на гледащия” и колко и клиширано да звучи вашите фотоси ни разкриват толкова различни аспекти на Пловдив, че за пореден път се убеждаваме: живеем в най – красивия град!

В началото на лятото от най-актуалния онлайн гид за града на тепетата lostinplovdiv.com имаше отпарвено предизвикателство в Instagram профила им. Там всеки можеше да качи своите снимки от любимия град с хаштаг #lostinplovdiv, така че да можем всички заедно да се загубим в хубостта му. Колегите от гида споделят с Под тепето най-доброто, видяно през обектива и споделено в социалните им мрежи.

Казват, че „Красотата е в очите на гледащия” и колко и клиширано да звучи вашите фотоси ни разкриват толкова различни аспекти на Пловдив, че за пореден път се убеждаваме: живеем в най – красивия град! Е, няма да отречем, че сме много пристрастни, но не можем да пренебрегнем красотата на пловдивските залези и очарованието на фонтаните или уюта и неповторимия дух, който Капана – квартал на творческите индустрии носи. Всеки един кадър запечатва емоция и носи положителен заряд, затова започваме с първа част:

Снимка: Алекс Ди Карамфилов

Снимка: Аня Петрова

Снимка: Цветелина Иванова

Това са само малка част от красотите на Града на тепетата, може да видите как фотокото на пловдивчани вижда любимия град в Lost in Plovdiv

 

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина