БългарияВашите писма

Екшън-комедия на касата в пловдивски супермаркет

Дядо налетя да бие мъж, който му направил забележка заради пуйка

Оказва се, че пловдивчани сме много изнервени преди празниците. Така ли е? – пита ни наш читател, станал свидетел на словесна схватка, която едва не прераснала в бой на една от касите на супермаркет Била.

Чаках на опашката както всички останали, докато по-напред в нея двама души не се скараха и не се чуха викове, разказва ни свидетелят. Пред очите му се е разярила истинска екшън-комедия. А какво е станало всъщност? Възрастен господин, решил с шивашки метър да измери големината на пуйка на самата каса. Той обяснявал, че предната година отново си взел птица за коледната вечеря, но тя се оказала твърде голяма и не влизала във фурна. Поради тази причина си носел метър. Мъжът зад него обаче, изнервен от забавящите опашката действия, решил да направи забележка на дядото и го помолил поне да отстъпи реда си на хората зад него, докато той увивал птицата с метър. Дядото обаче се ядосал от нетърпеливия гражданин и така му се развикал, че дори посегнал да го удари. Охраната на супермаркета веднага се намесила и за щастие до схватка така и не се стигнало.

На шега или не, молим ви – измервайте хранителните си продукти преди да достигнете до опашката и бъдете търпеливи. 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

5 коментари

  1. не сте ли разбрали още че българина е най-простото балканско парче, никаква култура, практично мислене и т.н. само дрънканици колко сме стари като държва – стари но прости

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина