Вижте първоначалния профил на убиеца на Белнейски

Темида

Вписва ли се Лазар Колев в профила?
Вписва ли се Лазар Колев в профила?
Под тепето попадна на първоначалния профил на убиеца (убийците) на сестрите Белнейски, изготвен малко след откриването на телата на Роси и Христина в местността Грамадите между Пазарджик и Пещера. В документа има изключително интересни детайли, а ние ви даваме възможност да го прочетете. Според криминалистите, извършителят на убийството е един, но има и съучастник. Те са българи. Възрастта на убиеца е поне с 10-години по-голяма от тази на жертвите- до 40 години. Съучастникът вероятно е по-млад и му е близък приятел или роднина. Извършителят е местен, но вероятно не е от града. Неженен или разведен, живеещ без постоянна партньорка. Основно или средно образование. Временна трудова заетост или дребен криминален бизнес с изразен афинитет към “мачовски” тип занимания и хобита- например автомобили.
Сексуален статус- неуверен в хетеросексуалните отношения с демонстративно и дисквалифициращо отношение към жените. Склонен да афишира многобройните си връзки- тип “бройкач”, склонен към брутално доминиране в контактите с жени.
Личност и поведение- импулсивен, особено след употреба на алкохол, егоцентричен, емоционално хладен и неспособен да създава близки и трайни контакти и връзки, особено с жени, склонен към насилие, когато е поставен под съмнение, честолюбив, по-затворен и самотен.
Криминално досие- вероятно има регистрация в полицията за сексуално насилие или побой.

Споделете ни във:

1 thought on “Вижте първоначалния профил на убиеца на Белнейски

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.