ММА боецът Константин Генчев излезе от ареста

Темида

Родители гневни: Преподава бойни изкуства на децата ни, а се занимава с дрога 

Коцето Русия имал предишни нарко прегрешения и присъда за грабеж

Image title
ММА боецът Константин Генчев излезе от следствения арест, след като бе спипан с 1110, 497 грама марихуана и над 7 грама хашиш. Здравенякът бе арестуван в края на миналата седмица при спецакция на наркоченгета и Специализирани полицейски сили малко преди сделка с друго лице, което успя да се измъкне и в момента е обявено за общодържавно издирване.

Image title
Коцето Русия, както е известен в ъндърграунда и на бойния ринг, излезе на свобода с решение на Окръжния съд в днешното заседание по мярката му за неотклонение, затворено за медиите заради ползваните СРС-та. Той разходи огромни мускули в коридорите на съда.
Извън сградаа се появиха хора, които изразиха притесненията си от това, че  Русия е преподавал бойни изкуства на децата им в школа по ММА. Ние се доверяваме и оставяме наследниците си на наркодилър. Потресени сме, гневяха се родители. Оказа се още, че Коцето е имал скорошен Image title
сериозен сблъсък с полицията и Темида за разпространение на дрога, а има и стара присъда за грабеж. Той е играч от средния ешалон като в момента се изясняват връзките му с други лица от наркоразпространението.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.