Босът от Съединение Иван Карабелов в съда за убийство

Темида

Десет гардове от съдебна охрана пазят окования бизнесмен, задържан за разстрела на топ митничаря Георги Дребчев

Иван Карабелов в съда днес по обядБосът от Съединение Иван Карабелов най-накрая влезе в съда с белезници на китките. Бизнесменът от малкия град, известен с постоянното си присъствие в крими хроникити, бе арестуван за убийството на митничаря Георги Дребчев. Той бе показно застрелян през юни 1999г., а арестите за атентата тръгнаха чак сега. Карабелов е сред няколкото прибрани за тежкото престъпление- в ареста с постоянни мерки Задържане под стража вече са старите кримки Божидар Атанасов и Иван Шиеков. Днес се гледа мярката на Карабелов, чиято съпричастност към убийството все още остава в тайна за медиите.  

Усмихни се бе, да излезеш весел и хубав, посъветваха близки задържания в коридора на съда. Заседанието ще започне с близо час закъснение, тъй като адвокатът на бизнесмена се запознава с папката по делото.

Карабелов бе един от многото задържани при мащабната полицейска операция в Съединение преди няколко месеца, насочена срещу наркоразпространението. Той обаче бързо бе освободен заради недоказана съпричастност към престъпните деяние на разбитата група.

Очаквайте подробности!

Споделете ни във:

1 thought on “Босът от Съединение Иван Карабелов в съда за убийство

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.