ЗдравеПУЛС

Сърдечни приятелки подкрепят жените диагностицирани с рак на гърдата

Розовата палатка и Розовия кемпер на Фондация „Една от 8“ акостират днес на площад  „Централен“в Пловдив. Екипите от кампанията „Сърдечни приятелки“ ще консултират жените диагностицирани с рак на гърдата на 23 и 24 април срещу сладкарница „Афредо“.  

„Розов кемпер на Една от 8“, който е част от проекта „Сърдечни приятелки“.

Дейностите, които ще се предлагат в него са: индивидуални информационни и практически консултации; индивидуални психологически консултации; техники за справяне със стреса; съвети за хранене по време на лечение; арт-терапии; групови занимания; съвети от професионален гримьор; раздаване на аксесоари за жени с рак на гърдата и др.

С помощта на партньорите от Avon, тази година в рамките на проекта ще се проведеат и безплатни профилактични прегледи за рак на гърдата. Условието е дамите да са на възраст от 20 до 65 години, да не са били диагностицирани с рак на гърдата и да не са бременни.

Всеки, който желае, може да се запише за безплатен профилактичен преглед от 16 до 18 април между 10 и 16 часа на телефон 0888 811 323.

Прегледите в Пловдив ще се провеждат в сградата на дирекция „Социална политика“ на адрес: ул. „Петко Д.Петков“ 6 А, входа срещу полицията.

Обръщаме внимание, че досега всички прегледи се изчерпват в рамките на първия ден. Екипът на „Една от 8“ призовава за разбиране и търпение от ваша страна.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина