ЗдравеПУЛС

Семейство с три деца изгуби дома си

Пожар изпепели до основи дома на семейство Ганеви

Клуб „Нещото“ подава ръка

Клуб „Нещото“ се свърза с Под тепето с молба за съдействие. Помощ от тях търси Вили Ганева, която им разказва за сполетялата семейството й беда.

На 19-ти юни при късо съединение в къщата им в квартал“Кючук Париж“ в Пловдив пламва пожар, който бързо се разгаря и поглъща цялото им имущество, а къщата изгаря до основи. Майката с благодарност разказва как всички са живи и здрави – тя, съпругът й и трите им деца. За минути животът им се преобръща и те остават без дом и без никаква покъщнина, дори без дрехи на гърба си.

Семейството е приютено от роднини и за момента има покрив над главата си, но е тясно за всички и с надежда ще кандидатстват за общинско жилище, в което отново да съградят дом от нулата. Излизането под наем е другата им алтернатива, защото построяването на къщата им отново е невъзможна инвестиция за семейството.
Ако усетите в себе си, че можете да се отзовете по някакъв начин на тази потърсена помощ, може да се свържете с Вили Ганева на тел. 0894 43 44 95.

Семейството се нуждае в момента най-вече от облекло за летния сезон:
– детско за момчета на 3, 4 и 9 години
– женско – L или XL
– мъжко – 2XL

И двамата родители са работещи, децата посещават детска градина и училище. Въпреки сполетелият ги тежък момент, те не са загубили вярата си в добрината на хората и надеждата, че животът им отново ще се подреди. Можем и ние да помогнем за това!

В Клуб Нещото ще може да се оставят помощи за семейство Ганеви в петък (23.06. след 18 ч.) и сряда (28.06 между 13 и 20 ч.). За повече информация може да се свържете с Вили на посочения телефон. Благодарим на всички отзовали се!

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина