ЗдравеПУЛС

Преслава и Бирмата се биха пред стотици зяпачи на Какао бийч, ляха кръв

Певицата забила чаша в главата на Жоро Станоев, той й отговорил с шамар

Грозният търкал се разиграл пред погледа на майката на пернишкия бизнесмен

ММА певицата ПреславаИзключително грозна история сътвориха Преслава и гаджето й Георги Станоев- Малката Бирма. Двамата се сбиха жестоко пред стотици зяпачи в чалгийницата на Какао бийч The One. Според свидетели на баталията певицата първо плеснала тежък шамар на приятеля си, с който ту се разделят, ту се събират, поне според жълтите медии, той я бутнал, а тя му налетяла с чаша. Запокитила стъклото в главата на пернишкия бизнесмен и сцепила веждата му. Последвал шамар от негова страна. После тя взела и бутилка, но не успяла да я строши в чотурата на Бирмата. Тогава се намесили гардове и разделили пусналите кръв гълъбчета.   

Интригата тръгнала още преди екшъна. Преслава първо се забавлявала в Бедрум, била много весела и танцувала закачливо. Баровци се опитали да флиртуват с нея, но тя отишла в The One, където я чакал Жоро. Двамата веднага подхванали тежък и видимо нервен разговор, заяждали се през цялото време. Чашата преляла, когато познат на Преслава я поканил на танц, а тя не отказала. Върнала се на сепарето и започнала патакламата.

Беше адски грозно. Биха се до червено. Кървава връзка, разказват свидетели на екшъна в The One пред Под тепето. Най- фрапиращото е, че чалга&ММА сцената се разиграла пред очите на майката на Бирмата, която също била в заведението. Тя се разплакала със сълзи от търкала и сцепената вежда на синчето си. Какафонията не приключи с боя. Излязоха навън, обградени от охрани и се разправяха още поне час на паркинга. Тази любов няма да я бъде, прогнозират очевидци на олелията. Те уточняват, че в основата на боя е била Преслава, която през по-голямата част от вечерта е провокирала приятеля си, а после е била и по-агресивна в схватката.

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

3 коментари

Вашият коментар

Прочети също
Close
Back to top button
Изпрати новина